Betydningen Af navnet Natalia

Indholdsfortegnelse:

Betydningen Af navnet Natalia
Betydningen Af navnet Natalia

Video: Betydningen Af navnet Natalia

Video: Betydningen Af navnet Natalia
Video: Красивая летняя кофточка из хлопка. Вяжем жаккард на спицах. 2024, Kan
Anonim

Navnet "Natalia" kommer fra den latinske mand "Natalis". Der er dog en anden mening fra forskere om fremkomsten af dette kvindelige navn - fra hebraisk "Nathan". I Rusland er "Natalya" et af de mest almindelige navne for piger.

Natalia elsker kommunikation
Natalia elsker kommunikation

Natalia som barn

Denne pige er ret uafhængig, meget aktiv og munter. Natasha kan kaldes en leder i forhold til venner. Denne fidget er ofte initiativtager til forskellige spil og prøver at vinde i dem. Selv i den mest almindelige gemmestykke eller tag kan Natalya bringe nye ideer, hvorfra venner vil blive helt glade.

Dette barns energi er undertiden forbanna forældrene. Derfor straffes Natasha ofte for ulydighed. Men efter at have endnu en gang forsvaret sig i hjørnet, går hun igen helt ud, kommer med nye underholdninger, der ikke altid er de ældstes smag.

At studere for denne pige er meget let, hendes dagbog er domineret af fem og fire. Samtidig kan hun ikke kaldes en nørd. Natasha formår at både aktivt deltage i forskellige aktiviteter på skolen og deltage i cirkler uden for dets mure. Denne pige formår at gøre mange ting på en dag og også gå en tur med vennerne.

Natasha er altid for en retfærdig sag og er derfor klar til at stå op for alle fornærmede. En pige med dette navn kan forsvare selv den mest iøjnefaldende klassekammerat, hvis hun ikke er i stand til at stå op for sig selv.

Voksen Natasha

Selv som teenager har Natalia et stærkt ønske om at starte et uafhængigt liv så hurtigt som muligt. Hun ved klart, hvad hun vil og forestiller sig, hvordan man opnår det. Sådanne ambitioner hos pigen fører til hyppige skænderier med sine forældre, der prøver at lede hende. Men den viljestærke Natalia vil stå på sin plads og vil ikke lade hende kontrollere sin skæbne.

Den største ulempe ved denne pige er hendes følsomhed. Desuden kan en person måske ikke engang huske, at når han og Natasha havde en konflikt. Men hun havde et nag og vil helt sikkert hævne sig i fremtiden.

Dette er en meget stærk personlighed. Udenforstående kan beslutte, at kvinden foran dem er afbalanceret, rolig, endda lidt kold. Men dette er et vildledende indtryk. Pårørende er bekendt med hendes glødende temperament såvel som en skarp humørsvingning.

Natalia elsker smiger og komplimenter rettet til hende. Fra venner og familie tåler hun ikke kritik.

Denne kvinde elsker at rejse. Hun er klar til ofte at besøge forskellige lande i verden, det træt hende ikke. En anden hobby for Natalia er at male. Hun er en kreativ person og forventer ros fra andre. Hvis andre ikke vurderer hendes værker positivt, kan hun opleve dette som misbilligelse fra deres side og endda blive fornærmet.

Pigen gifter sig tidligt, da hun søger at opleve alle glæderne i familielivet. Erfaringen i denne alder er ikke stor, og hun tager ofte fejl ved at vælge en livspartner. Men for sin del vil kvinden gøre alt for at skabe komfort og harmoni derhjemme. Natalia vil være en trofast kone og en god mor. Hun fratager ikke sine slægtninge sin mand med omhu, da hun forstår, at en mand værdsætter sine slægtninge. I en kvindes hus er der ofte gæster, der er tiltrukket af værtindens muntre disposition.

Anbefalede: