Sådan Smøres Alpine Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Alpine Ski
Sådan Smøres Alpine Ski

Video: Sådan Smøres Alpine Ski

Video: Sådan Smøres Alpine Ski
Video: Swix F4 Universal Мазь скольжения - отзыв 2024, Kan
Anonim

Alpint skiløb vinder mere og mere popularitet. Det er stilfuldt, moderne, det hjælper i sidste ende med at få bedre helbred og en mere perfekt figur. Men ikke alle ved, hvordan man korrekt smører alpine ski, hvilket smøremiddel der skal vælges til hvilket vejr. Så mere om alt.

Sådan smøres alpine ski
Sådan smøres alpine ski

Instruktioner

Trin 1

Alpine ski skal smøres varmt, før de går ud på sneen for første gang. Dette vil hjælpe med at fylde mikroporer placeret på den glidende overflade, hvilket igen hjælper med at forlænge skiens levetid. Smør dine ski regelmæssigt bagefter, da dette ikke kun forbedrer glidningen, men også øger deres holdbarhed.

Trin 2

Vælg en salve baseret på følgende faktorer:

Lufttemperatur. Jo lavere det er, jo mindre fedt påfører du ski (især i en situation, hvor sneen er friskfaldet).

Sne struktur. Jo lavere temperaturen på sneen er, jo mere granulær er dens struktur, hvilket betyder, at salven slides mere. Påfør i dette tilfælde salven varm med et strygejern. Og til let og blødt sne skal du påføre salven med en børste.

Sne fugt. Påfør salven i flere lag i våd sne, og jo vådere sne, jo flere lag påføres.

Luftfugtighed. Hvis luftfugtigheden er mere end 75 procent, skal du vælge salven ved en højere temperatur (ca. 3-4 grader varmere).

Og selvfølgelig, glem ikke sammensætningen af de kemikalier, der dækker sporene, dette er også ekstremt vigtigt, når du vælger et smøremiddel.

Trin 3

Sørg for, at skiene er tørre og ved samme temperatur som miljøet, inden du påfører smøremiddel. Også skioverfladen skal være glat og uden den mindste ruhed.

Trin 4

Rengør overfladen på ski med en speciel affedtningsforbindelse, og påfør derefter et lag blå salve varmt, og fjern det med en skraber efter at have ventet lidt, og efterlad kun et tyndt jævnt lag. Påfør derefter en særlig salve varm eller kold. Brug en børste eller strygejern til den varme metode. Med den kolde metode gnides salven efter sålen langs sålen med en gnidningskork (denne metode bruges bedst i varme rum).

Trin 5

Også nu er der flydende salver, de har god vedhæftning og fremragende glideegenskaber. Sådanne salver presses ud af røret på en ren overflade og spredes derefter med en svamp over overfladen af ski. Efter et par minutter skal du polere skiene med den samme svamp.

Anbefalede: