Sådan Justeres Omfanget

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Omfanget
Sådan Justeres Omfanget

Video: Sådan Justeres Omfanget

Video: Sådan Justeres Omfanget
Video: Sådan justeres skufferne 2024, Kan
Anonim

Synet på riflen er det vigtigste. Desuden kan et korrekt justeret syn i nogle tilfælde endda redde liv. For eksempel jagt. Hvis du bruger en riffel i en skydebane eller attraktion, er et tilpasset syn også et nødvendigt element i konkurrencen. Når alt kommer til alt er dette den eneste måde, du kan ramme alle mål og mål uden problemer. Derfor skal man være særlig opmærksom på at oprette synet.

Sådan justeres omfanget
Sådan justeres omfanget

Er det nødvendigt

  • - riffel
  • - lodlinie
  • - niveau.

Instruktioner

Trin 1

For korrekt at indstille rækkevidden på en optisk riffel skal du have et niveau og en lodlinie, hvis længde skal være mellem 120 og 180 cm. Hæng lodlinjen, sæt derefter riflen op og sig. Du skal se denne lodlinje i omfanget.

Trin 2

Du skal justere synet på en sådan måde, at mærket, der er indeni det - markørens lodrette streg - er parallelt med lodlinjen. Dernæst skal du arbejde med niveauet. Den der har en luftboble inde er velegnet til dit formål. Niveauet skal placeres, så det er på modtageren vinkelret på synet. Riflen i dette øjeblik skal placeres vandret.

Trin 3

Tjek dine rifleindstillinger igen. Du skal igen se gennem omfanget, at det er rettet parallelt med lodlinjen. Igen kan du justere dette i henhold til placeringen af den lodrette markør. Efter sådanne manipulationer skal du fastgøre beslaget og omfanget. Igen skal du sørge for, at markøren er korrekt - parallel - i forhold til lodlinjen.

Trin 4

Hvis du har synsproblemer, skal du desuden justere okularet. For at gøre dette skal du løsne fikseringen. Start derefter med at dreje justeringen mod uret. Gør det hele vejen.

Trin 5

Når du har gennemført denne procedure, skal du se på himlen eller et andet lyspunkt gennem omfanget. Dit mål skal være mindst 10 m fra rækkevidden. Under denne visning skal du begynde at dreje okularjusteringen nu med uret. Du skal gøre dette, indtil du ser, at hårkorset, som er synligt i omfanget, bliver klart. Men på samme tid behøver du ikke konstant at se på omfanget, ellers vænner øjet sig til sløring, og du forstår ikke, hvordan du korrekt justerer omfanget.

Trin 6

Ved afslutningen af disse enkle manipulationer skal du stramme justeringen. Dit våben er nu klar til brug.

Anbefalede: