Hvad Er Sangene Om Kvindelige Navne

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Sangene Om Kvindelige Navne
Hvad Er Sangene Om Kvindelige Navne

Video: Hvad Er Sangene Om Kvindelige Navne

Video: Hvad Er Sangene Om Kvindelige Navne
Video: Albert Dyrlund - Vafler ft. Sidney Lee u0026 Jesu Brødre [Official Video] 2024, Kan
Anonim

Kvinders navne er ret almindelige i sange. Den gamle tradition for at dedikere sange til elskere fortsætter den dag i dag. Det er svært at finde et kvindeligt navn, som ingen sangskriver husker.

Hver kvinde kan finde en sang, hvor hendes navn er nævnt
Hver kvinde kan finde en sang, hvor hendes navn er nævnt

Instruktioner

Trin 1

Navnet Maria findes oftest i sangene. Dette er forståeligt, fordi det var navnet på moren til Jesus Kristus, til hvem både kristne og verdslige digtere dedikerede og dedikerede sange. Du finder mange åndelige salmer og sange om Maria. Selve navnet er så populært blandt folk, der har adopteret kristen kultur, at Masha, Marusi og Mary findes i sange bogstaveligt ved hvert trin.

Trin 2

Populær blandt sangskrivere såvel som deres lyttere og andre bibelske navne - Anna og Catherine. Romantik er ofte dedikeret til Annamas, og at Catherine er både den berømte militær "Katyusha" og den sortøjede kosakkvinde, der skød hesten. Forresten, under krigen og i de første efterkrigsår var sangen om Lizaveta meget populær - "Du forventer, Lizaveta, hilsner fra en ven".

Trin 3

Der er mange sange, hvor navnet Natalya, Natasha, Natalie findes. Du finder dem i mange forfattere, lige fra Bulat Okudzhava ("En frygtelig kamp brænder ild") til Evgeny Martynov, Alexander Malinin, Vyacheslav Malezhik og Petliura.

Trin 4

Der er også mange sange dedikeret til Tatyana. Sangen om servitrice Tanechka fra filmen "Carnival Night" er stadig populær. Dette navn er også elsket af moderne kunstnere. De er på repertoiret af Nadezhda Kadysheva, Tatiana Ovsienko, Vladimir Asmolovsky og andre kunstnere.

Trin 5

Stort set takket være eventyret fra Lewis Carroll og forestillingerne baseret på det blev navnet Alice populært. En af de bedste sange med dette navn tilhører Vladimir Vysotsky. Det er sandt, at dette ikke er en dedikation fra en teksthelt - pigen Alice selv synger sangen. Men sangen sunget af "Secret" beatkvartetten har en helt anden karakter, men den taler også om Alice. Dette navn findes i sangen fra Pavel Kashin, Irina Saltykova, Ranetki-gruppen.

Trin 6

Den mest berømte sang om Alexandra synges måske af Tatiana og Sergey Nikitin. Dette er en sang fra filmen "Moskva tror ikke på tårer." Men udover denne sang, dedikeret til datteren til filmens hovedperson, er der mange flere Sash, Sashenek og Shurochek i andre forfatteres værker. Og den populære hviderussiske gruppe "Pesnyary" og Philip Kirkorov har sangen "Alexandrina".

Trin 7

Navnet på Alena efterlader heller ikke ligegyldige sangskrivere. Alexander Vertinsky, Alexander Dolsky, Arkady Severny, Evgeny Martynov, Mikhail Sheleg og mange flere forfattere og kunstnere har sange om piger med dette navn. Sangernes populære heltinde er Elena, Lena, Lenochka. Aleksdr Galich sang om en politisergent med det navn, "En sang om Lena" findes på Mark Freidkins diske. Iosif Kobzon, gruppen "Earthlings", Anton Dukhovsky har deres egne heltinder med dette navn.

Trin 8

Der er sange, hvor flere navne er nævnt. Hvis du ønsker det, kan du finde dem, hvor der er mange navne. Men sandsynligvis er rekordholderen i denne forstand Andrei Mironovs helt i filmen "Straw Hat", der synger Bulat Okudzhavas sang "Marry": Yvette, Lisette, Musette, Jeannette, Georgette og andre, som han kunne huske. Den lyriske helt af sangen af Georges Brassens i oversættelsen af Mark Freudkin "Fernanda" er også lidt ringere end ham.

Anbefalede: