Hvordan Man Laver Et Papirhus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Papirhus
Hvordan Man Laver Et Papirhus

Video: Hvordan Man Laver Et Papirhus

Video: Hvordan Man Laver Et Papirhus
Video: ✈️⚡ Hvordan man laver verdensrekordet papirfly til den længste flyafstand. ✈️ 2024, Kan
Anonim

Selv i den tidlige barndom læres næsten alle at tinker med papir. Ved hjælp af enhver teknik, det være sig origami eller quilling, kan du lave næsten alt, endda en utrolig kompleks skulptur. Og hvis du er i stand til at folde en kran ud af et ark, så vil du helt sikkert være i stand til at oprette huse til en fabelagtig by for at behage din prinsesse. At arbejde med papir er så let og behageligt, så du er velkommen til at involvere dit barn i skabelsen og til projektets omfang.

Hvordan man laver et papirhus
Hvordan man laver et papirhus

Er det nødvendigt

  • - farvet papir
  • - limstift
  • - saks
  • - et ark hvidt papir
  • - farveblyanter

Instruktioner

Trin 1

Klip to firkanter på 15x15 cm ud af to kontrasterende lys / mørke ark farvet papir. Fra et brunt ark skal du skære 4 firkanter 3, 5x3, 5 cm, et rektangel 4x6 cm - til døren. Fra et hvidt ark papir skal du skære 4 firkanter ud til husets "glas", størrelse 3, 2x3, 2 cm.

Trin 2

Tag to store firkanter, fastgør dem til hinanden og fold i midten uden at adskille arkene.

Trin 3

Fold arkene i to igen. Du skal nu have en lille firkant. Efterlad denne fold som en guide og midt i huset. Udvid den lille firkant til et rektangel.

Trin 4

Drej hver side af det resulterende rektangel til midten. Du skal få 3 foldelinjer, hvis du udfolder de to nye folder og efterlader formen som et rektangel.

Trin 5

Alle folder, undtagen den allerførste, skal foldes ud. Fokuser på linjerne, vik hjørnerne (toppen af huset - den første fold) indad fra hver kant.

Trin 6

Udvid de resulterende trekanter, så papiret i en anden farve bliver synligt, og konturerne af taget og væggene vises i huset.

Trin 7

Lim brune firkanter med åbninger på hvert af opslagene og hvide firkanter af glas ovenpå. Brug en tusch til at tegne rammens tværstænger.

Trin 8

Lim døren og røret på taget.

Trin 9

Skær en tynd strimmel (ca. 0,5 cm bred) fra et ark grå papir med en saks, drej den med en spiral og lim den ene ende til røret - du får røg.

Trin 10

Dekorer taget med en vejrskovl eller skær en papirfugl, og sæt den på visiret på huset.

Trin 11

Skift størrelser og farver på store firkanter, dekorér facader med små papirblomster. Mal husene med maling. Skær træer, græs og blomster ud af papir. Tænd for din fantasi og overrask dit barn ved at opbygge en virkelig fabelagtig by.

Anbefalede: