Hvordan Og Hvor Meget Tjener Sasha Baron Cohen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Sasha Baron Cohen
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Sasha Baron Cohen

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Sasha Baron Cohen

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Sasha Baron Cohen
Video: Kinder Guardians | Who Is America? | Sacha Baron Cohen SHOWTIME Series 2024, Kan
Anonim

Sasha Noem Baron Cohen er en engelsk komiker, manuskriptforfatter, producent, instruktør og komponist. Berømmelse blev bragt til ham af fiktive karakterer: Ali Ji, reporter Borat Sagdiev, admiral-general Khaffaz Aladdin og Bruno, som han spillede i en række komediefilm og shows.

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Skuespilleren har mere end hundrede roller i tv- og filmprojekter, herunder deltagelse i underholdningsprogrammer, filmpriser og dokumentarfilm.

Sasha kan ikke lide at give interviews. Han kan sjældent overtales til at tale med pressen. Mange kolleger siger, at kun på sættet bliver han åben for kommunikation, resten af tiden foretrækker skuespilleren ensomhed og forsøger at vises offentligt så lidt som muligt.

kort biografi

Den fremtidige komiker blev født i England i en jødisk familie. Hans far var ejer af en stor kæde af tøjbutikker. Mor arbejdede på en klinik, hvor hun var instruktør i specialhjælpegymnastik. Sasha har to brødre, hvoraf den ene i dag arbejder sammen med ham i studiet og skriver musik til film og underholdningsprogrammer.

Sasha studerede på en privat skole og derefter på en drengeskole i Hertfordshire. Efter at have afsluttet sin primære uddannelse gik han ind i historie på Christ's College i Cambridge og derefter på universitetet.

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Under sine studier blev den unge mand interesseret i teatralsk kreativitet og begyndte at spille i amatørforestillinger af ungdomsgruppen. Derefter sluttede han sig til dramaklubben ved University of Cambridge og deltog i mange produktioner, herunder de berømte klassiske forestillinger "Cyrano de Bergerac" og "Fiddler on the Roof".

Efter eksamen arbejdede Baron Cohen i nogen tid i modelleringsbranchen og blev senere den førende vejrudsigt på en af satellitkanalerne.

Efter at have lært, at en velkendt tv-kanal annoncerede en konkurrence om rollen som vært for underholdningsprogrammer, besluttede Sasha at deltage i den. Han udsendte en videopræsentation, der hævdede at være en reporter fra Albanien (dette billede blev senere prototypen for den berømte reporter Borat). Han bestod en konkurrencedygtig udvælgelse og blev ansat som leder af ungdomsprojekter.

I 1998 skabte Sasha billedet af Ali G. og optrådte i det i underholdningsprogrammet The 11 O'Clock Show. Publikum kunne lide karakteren så meget, at det blev besluttet at oprette et separat show kaldet "Ali Ji Show". Det blev frigivet på skærme i flere år og blev en kult.

Filmkarriere

Efter mange års succes med Baron Cohens tv-show blev komediefilmen Ali J i parlamentet lavet i 2000. Han havde en enorm popularitet over hele verden og bragte ægte berømmelse til den unge skuespiller.

Skuespiller Sacha Baron Cohen
Skuespiller Sacha Baron Cohen

Et par år senere optrådte et nyt billede af Sasha på skærmene. Denne gang var det den kasakhiske journalist Borat Sagdiev. På trods af det faktum, at billedet blev skudt i en parodi-komedies genre, forårsagede dets udseende på skærmene en storm af indignation i Kasakhstan. En række udsagn fulgte med krav om, at filmen blev forbudt at blive vist. Det var faktisk forbudt, men dette tilføjede kun Baron Cohens popularitet.

Mærkeligt nok blev Sasha få år senere udtrykt taknemmelighed på vegne af Kasakhstans udenrigsminister. Det viste sig, at strømmen af rejsende til landet steg mange gange på grund af det faktum, at mange udenlandske turister personligt ønskede at besøge de steder, hvor karakteren Borat var fra.

Som et resultat samlede filmen med skuespilleren et rekordkasse på billetkontoret. Skuespilleren modtog to prestigefyldte Golden Globe og MTV filmpriser på én gang.

Et år senere medvirkede Sasha i filmen af den berømte instruktør Tim Burton. Han spillede Signor Adolfo Pirelli i Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleet Street.

I 2009 blev endnu et mesterværk med deltagelse af Baron Cohen, "Bruno", frigivet. Denne gang portrætterede skuespilleren en tv-præsentator, der arbejder på en kanal for homoseksuelle, der formår at gøre alle, der tilfældigvis er i nærheden af ham, flov. Filmen var en kæmpe succes med seerne og blev en af de mest indtjenende ikke kun i USA, men også i andre lande.

Sashas næste arbejde var rollen som admiral-general Aladdin og hans dobbelt i filmen "Diktatoren". Filmen fik gode anmeldelser fra filmkritikere og tjente over 179 millioner dollars.

Sasha Baron Cohens gebyrer
Sasha Baron Cohens gebyrer

I 2010 blev det meddelt, at Baron Cohen ville spille en biografi om Freddie Mercury. Sasha var aktivt involveret i arbejdet og konsulterede endda så berømte instruktører som David Fincher og Tom Hooper. Men i processen med at forberede sig på filmoptagelsen var han uenig med tidligere medlemmer af Queen, især med Brian May. Det var maj, der argumenterede for, at skuespilleren ikke ville være i stand til fuldstændigt at transformere til billedet, publikum ville ikke se Freddie på skærmen, men Sasha Baron Cohen.

Skuespilleren sagde selv i nogle interviews, at han ønskede, at filmen skulle være hårdere og dedikeret specifikt til Merkur og ikke til hele gruppen. De talte også om at hæve filmen til R, hvor den blev forbudt at se til personer under 17 år. Dronningens musikere var imidlertid uenige med ham og krævede, at billedet kom ud med en PG-vurdering, hvilket betyder, at selv børn kunne se det. Som et resultat af alle disse uenigheder forlod Cohen projektet. Som et resultat fik Rami Malek hovedrollen i billedet.

Indtægter og gebyrer

Sacha Baron Cohen er en af de bedst betalte repræsentanter for showbusiness i Amerika.

I dag er hans produktionsfirma Four by Two et af de mest berømte og rentable. Takket være de tegn, der spilles af Baron Cohen, oversteg hendes indtjening 350 millioner dollars.

Virksomheden drives af producent Todd Schulman. Han, ligesom skuespilleren selv, forsøger ikke at mødes med pressen og giver ikke interviews. Interessant, selv når Shulman forhandler med mulige partnere, kommer han til mødet iført makeup og bruger forskellige navne, så ingen kan forstå, at han er en repræsentant for et velkendt firma.

Sasha Baron Cohens indtjening
Sasha Baron Cohens indtjening

For flere år siden underskrev Sasha en eksklusiv multi-million dollar kontrakt med Paramount Pictures.

Baron Cohen er også grundlæggeren af en fond, der leder efter ungt talent i England.

Hvor meget Sasha Baron Cohen tjener i dag er svært at sige med sikkerhed. For flere år siden modtog han 13 millioner pund for hver rolle og op til 20% af de beløb, der blev modtaget fra lejen af hvert billede.

I 2010 købte skuespilleren sin egen ejendom i Los Angeles i Hollywood Hills og betalte $ 12,6 millioner for det.

Anbefalede: