Hvordan Man Bygger En Hætte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Hætte
Hvordan Man Bygger En Hætte

Video: Hvordan Man Bygger En Hætte

Video: Hvordan Man Bygger En Hætte
Video: Crochet Cape Cloak | Bagoday crochet Tutorial #652 Subtitles Available in 21 Languages 2024, Kan
Anonim

Du kan dekorere halsen på overtøj eller trøjer ved hjælp af et sådant praktisk og smukt element som en hætte. Selvom det ikke er angivet på produktets mønster, kan du selv bygge hætten ved at kende nogle størrelser og rækkefølgen af handlinger.

Hvordan man bygger en hætte
Hvordan man bygger en hætte

Er det nødvendigt

  • - grafpapir
  • - blyant
  • - lineal
  • - målebånd;
  • - viskelæder.

Instruktioner

Trin 1

Tag et målebånd og mål data som længden af halsen på produktet Z. For at gøre dette skal du finde ud af længden af nakken på ryggen og hylden (du kan måle det ved mønsteret, eller du kan måle det af det færdige produkt). Du skal også kende VK (hættehøjde). Før båndet over dit hoved fra bundpunktet af nakken til venstre til det samme punkt til højre. Del den resulterende afstand med to, dette vil være VC

Trin 2

Tag et ark grafpapir eller sporingspapir, en blyant, en lineal og begynd at oprette et mønster til emhætten. Tegn først en ret vinkel med toppunktet ved punkt O. Sæt stinglinjens stigning lodret til side, normalt er den 2-5 cm. Benyt punktet med bogstavet K.

Trin 3

Fra dette punkt tegner du en vandret linje til højre med 0-2 cm. Dette vil være punkt K1. Mål afstanden Z fra den med tilføjelse af to centimeter pr. Pil (hvis der er brug for en pil). Hvis denne linje krydser den vandrette linje O, skal du markere punkt K2. For eksempel, hvis Z = 21, så er K1K2 = 21 + 2 = 23 cm.

Trin 4

Fra punkt K skal du indstille emhættens højde opad (med en stigning på 1-10 cm for en fri pasform) og markere punkt K3. For eksempel, hvis VK = 33 cm, og du planlægger en gennemsnitlig stigning, så er KK3 = 33 + 5 = 38 cm.

Trin 5

Fra punkt K3 til højre skal du indstille hætten på hætten øverst, for at øge værdien af K1K2 med en stigning i fri pasform i bredden (0-5 cm). Udpeg det resulterende punkt K4.

Trin 6

Forbind punkterne K4 og K2 med en linje. Fra punkt K4 skal du lægge størrelsen på emhættens skråning foran, normalt er denne værdi 0-4 cm. Angiv punkt K41.

Trin 7

Del K4K3K-vinklen i to dele med en bisector og sæt K31-punktet på den i en afstand på 3,5-5 cm fra hjørnet. Cirkel glat rundt på emhætten gennem de opnåede punkter K31, K41, K1.

Trin 8

Tegn hætten på fronten, dens form afhænger af modellen.

Trin 9

Tegn linjen med hættesømme. For at gøre dette skal du dele segmentet K1K2 i halvdelen og hæve den vinkelrette fra det resulterende punkt med 1-1,5 cm. Cirkel glat segmentet K1K6K2.

Anbefalede: