Hvilken Sten Er Egnet Til Scorpions

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Sten Er Egnet Til Scorpions
Hvilken Sten Er Egnet Til Scorpions

Video: Hvilken Sten Er Egnet Til Scorpions

Video: Hvilken Sten Er Egnet Til Scorpions
Video: Этим знакам зодиака нельзя носить серебро, иначе привлечете проблемы и несчастья 2024, Kan
Anonim

Mysterium og gåde er karakteristisk for repræsentanterne for stjernetegnet Skorpionen. De, der er født under dette tegn, er absolut uigennemtrængelige, har kraftig energi og en hardnakket karakter.

Skorpioner er stærke, lidenskabelige natur
Skorpioner er stærke, lidenskabelige natur

Skorpionen

Scorpios udvendige ro forråder ikke deres indre lidenskab, en uhæmmet storm af følelser. De er i stand til at stikke alle rundt for at nå deres mål. Nogle gange bider de sig smertefuldt. Beslutsomhed, oprørskhed, kærlighed til livet - alt dette er iboende hos dem, der er født under skorpionens tegn.

Med bare et blik er Skorpionen i stand til at trænge ind i den mest hemmelige dybde af den menneskelige sjæl. Selv er han vantro og åbner ikke sit hjerte åbent. Hvis nogen formåede at vække interesse, så blinker blikket med ild i dette øjeblik, og Skorpionen prøver at blive den bedste af det bedste for en person. Repræsentanter for dette vandtegn har en særlig charme, magnetisme og seksualitet. De vælger ofte kreative erhverv.

Matchende sten

Skorpioner elsker lyse farver, de overholder denne regel, når de vælger smykker med store, fængende sten.

Listen over sten, der er egnede til repræsentanter for Scorpions, er ret omfattende: topas, krystal, turmalin, belomorit, turkis, agat.

Mars er den planet, der beskytter Scorpions. Derfor skal der lægges særlig vægt på sten af røde nuancer.

Hæmatit er en stærk sten på det astrale niveau. Det er en poleret malm, der bliver sort eller rød. Stenen understreger seksualitet og betragtes som den mest egnede til Skorpionen. Til rammen er det bedst at vælge sølv eller kobber.

Cat's eye er en sten med en interessant tekstur rig på iridescens. Denne sten er for dem, der har valgt stien og følger den til slutningen, for mennesker, der er faste og beslutsomme. Skorpioner er bare en af disse stærke vilje og målrettet mennesker.

Scorpio-piger skal præsenteres for usædvanlige, ekstravagante smykker. Desuden skal de være massive.

Tourmaline er en sten af kærlighed, familieforhold. Fantastisk til Scorpios. Fremmer fødsel, harmoni i forhold til en partner. Stens fødested er øen Ceylon. Det fik sit navn på grund af stenens forskellige nuancer.

Topaz er i stand til at neutralisere ønsket om hævn i Scorpions. Denne forfærdelige følelse er en hyppig forekomst blandt dem. At bære det vil hjælpe med at berolige ild, komme til ro i sindet. Stenen er også udstyret med magisk kraft og beskytter mod hekseri.

Et granatæble med det vil bringe held og lykke til Scorpios. Farven på denne sten understreger perfekt den lidenskabelige natur. Scorpio-kvinden graver stærkt mod alt skinnende. Hun elsker at smykke sig med smykker og ædelsten. Det er farligt at vælge de forkerte sten. Når alt kommer til alt bærer de positiv energi for nogle og helt modsat for andre. Du skal vælge sten efter dit stjernetegn og din karakter for at være vellykket, glad og i harmoni med din indre verden.

Anbefalede: