Svetlana Khorkinas Mand: Foto

Indholdsfortegnelse:

Svetlana Khorkinas Mand: Foto
Svetlana Khorkinas Mand: Foto

Video: Svetlana Khorkinas Mand: Foto

Video: Svetlana Khorkinas Mand: Foto
Video: Different Faces Of Svetlana Khorkina - 2003 Documentary 2024, Kan
Anonim

En af de mest talentfulde russiske atleter, Svetlana Khorkina, kunne ikke finde personlig lykke i lang tid. Efter en smertefuld pause med hendes barns far forblev Svetlana alene i flere år, men fandt stadig sin skæbne i Oleg Kochnovs person.

Svetlana Khorkinas mand: foto
Svetlana Khorkinas mand: foto

En affære med en gift mand og fødslen af en søn

Svetlana Khorkina er en russisk gymnast, to gange olympisk mester i ujævne barer. I løbet af hele sin sportskarriere var hun i stand til at vinde et stort antal priser og medaljer. Men i hendes personlige liv viste alt sig godt på en gang.

I 1997, i Schweiz, mødte Svetlana Kirill Shubsky. Denne indflydelsesrige forretningsmand var gift med den berømte skuespillerinde Vera Glagoleva. De opdragede tre børn, herunder Veras to sønner fra deres første ægteskab og en fælles datter, Anastasia. Shubskys civilstand blev ikke en hindring for udviklingen af en hvirvelvindromantik.

Svetlana og Kirill mødtes i næsten 7 år. Graviditet blev en behagelig overraskelse for Khorkina. Efter at have forladt den store sport drømte hun om en familie og børn. Men den elskede reagerede meget uventet på nyheden. Han var ikke glad for at være far. I sin selvbiografiske bog "Stiletto hæle" beskriver gymnasten begivenhederne i den tid. Hun blev meget fornærmet af Shubsky, fordi der ikke kunne være tale om at afslutte graviditeten. Forretningsmanden skiftede hurtigt mening. Han var ikke imod barnet, han lovede Svetlana at skille sig fra sin kone, men lidt senere.

Shubsky sendte Khorkina til USA for at føde. For at andre ikke skulle have unødvendige spørgsmål, overtalte han endda en af sine venner til at anerkende sig selv som far til barnet. Svetlana hævder, at familien til hendes elskede næsten lige fra starten vidste om hans dobbeltliv, men konen valgte at være tålmodig og ikke ødelægge ægteskabet.

Billede
Billede

Kirill Shubsky holdt aldrig sit løfte. Han forlod ikke sin kone, men holdt gradvist op med at svæve med Svetlana. Forretningsmanden opgav aldrig sin søn Svyatoslav, han støttede ham økonomisk. Da drengen var 6 år, anerkendte han ham officielt.

Kendskab til Oleg Kochnov

Svetlana Khorkina kunne aldrig lide at annoncere for sit personlige liv. Efter at have skilt sig med Svyatoslavs far forblev hun alene i flere år og fandt derefter sin lykke hos den pensionerede FSB-general Oleg Kachnovs person. Khorkina viste ikke sin nye elsker i lang tid. De kom ud sammen og stoppede først med at skjule deres forhold i 2011. Et par måneder senere fandt et beskedent ægteskab sted. På trods af at dette bryllup var det første for Svetlana, ville hun ikke have en hvid kjole og en storslået fest. Selv forældrene blev ikke inviteret til maleriet. Atletens far blev stærkt fornærmet af denne beslutning.

Oleg Anatolyevich Kochnov havde en høj position i FSB's struktur. Efter at have afsluttet sin tjeneste arbejdede han i toldafdelingen og flyttede derefter til lægemiddelkontrolafdelingen. Da Kochnov lige begyndte at mødes med Khorkina, blev han inviteret til Amur-regionen som assistent for guvernøren. Efter flere år blev han autoriseret repræsentant for denne region under præsidenten for Den Russiske Føderation.

Billede
Billede

Lykkeligt familieliv

Svetlana Khorkina og hendes mand har ingen børn til fælles, og ifølge atleten er dette det eneste, der formørker familiens lykke. Hun ville altid have en stor familie. Gymnasten håber, at hendes drøm bliver til virkelighed. Oleg Kochnov fandt et fælles sprog med sin søn Svyatoslav. Det var meget vigtigt for Svetlana. I lang tid turde hun ikke ændre sit personlige liv, fordi hun ikke vidste, hvordan hendes søn ville reagere på udseendet af en mand i huset. Da hun mødte Oleg Anatolyevich, forsvandt al tvivl.

Billede
Billede

Nogle fans og journalister har spørgsmål om aldersforskellen mellem Svetlana og hendes mand. Mange kunne ikke forstå, hvorfor den berømte gymnast havde sådan en gammel mand, for med sit udseende og berømmelse kunne hun finde en yngre ledsager. Men Khorkina indrømmede i et interview, at Oleg var i stand til at give hende, hvad andre ikke kunne gøre. Med ham følte hun, at hun var bag en stenmur. Manden tager sig af hende og forkæler hende, sommetider tillader hende at være svag.

Svetlana sluttede sin sportskarriere for længe siden, men hun fører et meget aktivt socialt og politisk liv, er engageret i coaching. Manden støtter hende i alt. Svetlana medvirkede i flere film og deltager regelmæssigt i optagelserne af forskellige tv-shows. I februar 2016 blev Khorkina udnævnt til første vicechef for CSKA.

Anbefalede: