Sådan Sys Du Et Plaster På En Form

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Plaster På En Form
Sådan Sys Du Et Plaster På En Form

Video: Sådan Sys Du Et Plaster På En Form

Video: Sådan Sys Du Et Plaster På En Form
Video: Sådan oversætter du et ord på 2 sekunder! 2024, April
Anonim

Plasteret er et tegn på skelnen mellem de militære og organiserede strukturer. Oprindeligt handlede det om tatoveringer, så i middelalderen begyndte de at bruge chevronstriber, der fungerede som en betegnelse for at høre hjemme i tjenesten. Samtidig står militæret konstant over for problemet med den korrekte stribe af chevronen på uniformen.

Sådan sys du et plaster på en form
Sådan sys du et plaster på en form

Er det nødvendigt

Stribe, nål, tråd, stifter, lineal

Instruktioner

Trin 1

Inden du begynder at sy et plaster på en jakke, skal du huske, at alle patches har forskellige former og størrelser. Derudover kan chevronen fastgøres til forskellige steder. Særlige reguleringsdokumenter kan angive rækkefølgen af chevronplasteret.

Trin 2

Chevronen "Rusland for indenrigsministeriet" ifølge reguleringsdokumenter skal sys på uniformens venstre ærme. Chevronen skal placeres 8 cm fra skuldersømmen eller foldes til plasterets højeste punkt.

Trin 3

Plaster, der angiver, at de tilhører forskellige tjenester og afdelinger, skal sys på højre ærme i midten af lommen på ærmet. Reglen gælder for sommer- og vinteruniformer. I andre former for formen sys chevronen på højre ærme med en fordybning på 8 cm fra den øverste søm til toppen af chevronen.

Trin 4

Kursuspletter af kadetter fra uddannelsesinstitutioner i Ministeriet for Indre Anliggender har en rektangulær form og er syet på venstre ærme og trækker sig tilbage 20 cm fra den øverste søm til plasterets øverste punkt.

Trin 5

For det første måles afstanden fra den øverste søm på ærmet, og plasteret placeres i den angivne afstand, og den øverste kant er sikret med en stift.

Trin 6

Nederste kant skal sys på en sådan måde, at når hånden sænkes ned, er plasteret placeret lodret på ærmet. Fastgør patchens nederste kant.

Trin 7

Chevronen sys langs konturen med små sømme indeni. I dette tilfælde skal plasteret passe tæt til ærmet.

Anbefalede: