Andrey Averyanovs Hustruer: Foto

Indholdsfortegnelse:

Andrey Averyanovs Hustruer: Foto
Andrey Averyanovs Hustruer: Foto

Video: Andrey Averyanovs Hustruer: Foto

Video: Andrey Averyanovs Hustruer: Foto
Video: Hustruer (1975 Anja Breien) 2024, Kan
Anonim

Skuespiller Andrei Averyanov har handlet meget i film og spillet på scenen i Moskva Sovremennik Theatre. Derudover komponerer han sjove parodier og digte om varme emner, der konsekvent genlyder hos et bredt publikum. Averyanov flyttede til hovedstaden i 2004 og startede en ny fase i sit professionelle og personlige liv. Her fik skuespilleren al-russisk berømmelse og mødte også sin anden kone og blev far til to døtre.

Andrey Averyanovs hustruer: foto
Andrey Averyanovs hustruer: foto

Vej til succes

Hjembyen til Andrey Averyanov er Voronezh. Han blev født den 27. oktober 1975. Den fremtidige skuespillers barndom og ungdom blev afholdt i hovedstaden i Black Earth Region. Oprindeligt tænkte den unge mand ikke på skuespilyrket, men planlagde at blive frisør og modtog endda en passende uddannelse. Som ofte sker gik Averyanov til Voronezh State Institute of Arts for at tilmelde sig virksomheden. Som et resultat tog hans liv en skarp drejning mod skuespil og taler. Efter at have modtaget sin uddannelse rejste den unge skuespiller til Samara, hvor han tjente i byens dramateater opkaldt efter Gorky siden 1997. Han spillede sin debutrolle som Michel i produktionen af "Terrible Parents" baseret på leget med samme navn af Jean Cocteau. I alt spillede Averyanov i 4 års arbejde i Samara i 8 forestillinger.

Billede
Billede

I 2000 vendte han tilbage til sit hjemland og blev accepteret i truppen til Voronezh Chamber Theatre. På scenen spillede skuespilleren interessante og levende roller i forestillingerne "Tolvte nat", "Kain", "Kontrabas". For sit sidste arbejde blev han endda tildelt prisen for Voronezh kreative intelligentsia, der repræsenterede Union of Theatre Workers. Averyanovs svulmende energi fandt ikke kun en udvej i at handle. I Voronezh oprettede han den musikalske gruppe "Kumuzazo Correct Music Orchestra". Deltagerne kaldte deres virksomhedsstil en lunefuld kombination af parisisk kabaret, "intelligent jazz", "tyktflydende russisk melankoli" og "kunstløs blues". Andrei og hans kammerater indspillede endda to album, men gruppens yderligere kreative planer blev forstyrret af grundlæggerens flytning til Moskva.

Flytter til Moskva og længe ventet popularitet

Billede
Billede

I hovedstadens Sovremennik-teater, som er en uopnåelig drøm for mange skuespillere, befandt Averyanov sig under protektion af Valentin Gaft. De mødtes på sættet af filmen "It All Starts with Love". Folkets kunstner henledte opmærksomheden på en ung kollega, der så stærkt ligner sit mest mousserende talent for at komponere digte og parodier om dagens emne. Senere resulterede det kreative sammenfald mellem de to kunstnere i oprettelsen af deres duetprogram "Om deres samtidige", som de optrådte i mange byer i Rusland, herunder i Andrei's hjemland.

Averyanov gik naturligvis ikke glip af muligheden for at spille på en af de bedste teaterscener i landet, og i 2004 flyttede han til Moskva. Forbliver af natur en beskeden person, og Andrei rangerer sig ikke blandt stjernerne i Sovremennik selv 15 år senere. Tværtimod er han uendelig stolt over, at ved siden af ham skinner talenter som Liya Akhedzhakova, Sergey Garmash, Valentin Gaft, Chulpan Khamatova, Olga Drozdova. På grund af Averyanov omkring 15 roller i repertoireopførelserne af "Sovremennik". Mange af dem har været på teaterscenen i årtier.

Billede
Billede

Flytning til hovedstaden havde en gavnlig effekt på karrieren hos en skuespiller i biografen. Han begyndte at blive aktivt inviteret til tv-serier. I 2019 inkluderer Averyanovs filmografi omkring 60 projekter. Hans mest berømte værker er serien "White Wolves", "Simple Life", "The Fog Disperses". Han deltager ofte i kriminalitets- og eventyrprojekter, som ikke er komplette uden spektakulære tricks. Samtidig forsøger skuespilleren ikke at risikere sit liv forgæves, derfor stoler implementeringen af komplekse elementer altid på professionelle stuntmænd.

Men ikke kun filmroller bragte Averyanov popularitet og populær kærlighed. Han skriver ofte musik og tekster til forestillinger og minder om sin lidenskab for musik. For eksempel fungerede han som musikproducent for forestillingen "Divine Comedy", som blev arrangeret på Variety Theatre i Skt. Petersborg. Desværre ophørte gruppen "Kumuzazo Correct Music Orchestra" faktisk med at eksistere, da promoveringen af en musikalsk gruppe koster en stor indsats og økonomiske ressourcer, og det er forhindret ved at ansætte medlemmerne i dette projekt at lade dette projekt være på niveau med en hobby. andre faste job. Men Andrei glemmer ikke sine tidligere kammerater og inviterer dem, hvis det er muligt, som sessionmusikere til film og teaterforestillinger.

Billede
Billede

Derudover skriver Averyanov sjove parodier og digte om aktuelle emner. For eksempel blev hans videoer i 2015 meget populære, hvor skuespilleren reciterer sine egne kompositioner "Om Psaki" og "Hvad vil der ske med rublen?" Han er ikke interesseret i prosa, men mange værker er allerede født i poetisk form. Averyanovs forfatterskab tilhører fortsættelsen af det berømte eventyr af Leonid Filatov "Om bueskytten Fedot, en dristig fyr." Hans skuespil kaldes "Fortællingen om Egor, Tsarev-supporten, sønnen af Fedot bueskytten, en dristig fyr." Med hende rejser kunstneren ofte rundt i landet.

Andrey Averyanovs kone

Skuespillerens personlige liv forbliver for det meste i skyggen. Det vides, at han giftede sig for første gang i hans studieår i Voronezh. En søn, Andrei, blev født i en ung familie. Efter skilsmissen forblev Averyanovs arving for at bo og studere i sin hjemby. Nu er han allerede gammel nok, han dimitterede fra skolen og har ikke til hensigt at forbinde livet med skuespillerhvervet. Andrei opretholdt et godt forhold til sin far, Averyanov er altid klar til at hjælpe ham.

I Moskva voksede skuespilleren ikke kun professionelt op, men mødte også sin anden kone. Hun arbejdede som rekvisitterassistent i en film. Ægtefællerne har to døtre, der vokser op - Alexandra og Anna, som er ti år yngre end sin ældre søster. Averyanov kalder sig en ikke-offentlig person, han er ikke interesseret i at gå til fester og sociale arrangementer. Derfor kan fotografier af hans familie ikke findes på Internettet eller på siderne i populære publikationer.

Da skuespilleren lige ankom til Moskva, boede han i en lille servicelejlighed leveret af Sovremennik Theatre. Selvom dette hus faktisk lignede et hostel. Over tid gjorde Averyanov sin gamle drøm til virkelighed og byggede sit eget hus 35 km fra hovedstaden. Siden 2013 har skuespilleren og hans familie boet i naturen hele året rundt. De foretrækker også at slappe af der, lave enkle husarbejde, arrangere stedet og dyrke en køkkenhave.

Anbefalede: