Hustruer Og Børn Af Dmitry Sokolov

Indholdsfortegnelse:

Hustruer Og Børn Af Dmitry Sokolov
Hustruer Og Børn Af Dmitry Sokolov

Video: Hustruer Og Børn Af Dmitry Sokolov

Video: Hustruer Og Børn Af Dmitry Sokolov
Video: Dmitry Sokolov Дмитрий Соколов - Next Russian Superstar? 2024, Kan
Anonim

Dmitry Sokolov er blevet gift to gange. Han har to børn fra sin første kone Natalia. Den anden kone gav showman tre børn. Han har fire drenge og en pige.

Hustruer og børn af Dmitry Sokolov
Hustruer og børn af Dmitry Sokolov

Dmitry Vladimirovich Sokolov - showman, skuespiller, komiker. Det var han, der grundlagde det berømte KVN-hold "Ural dumplings". Skuespillerens personlige liv interesserer sine fans. Skuespilleren er gift to gange og har fem børn.

Børnekærlighed, ægteskab

Første gang Dima blev forelsket i børnehaven. Men pigen valgte en anden. Meget det samme skete i skolen. I gymnasiet kunne Dmitry lide pigen. Han gik til en kollektiv gård, arbejdede der og modtog et vist beløb for sit arbejde. Fyren købte en smuk buket roser med disse penge og besluttede at give den til sin elskede kæreste. Han kom til hendes hus, men min mor åbnede døren. Dima gav buketten til kvinden og bad hende om at give den til sin datter. Den unge mand selv var flov og løb væk. Men pigen værdsatte ikke en sådan indsats fra den elskede Sokolov. Hun giftede sig senere med hans ven. Men dette var kun børns og ungdommelige hobbyer.

Dmitry mødte sin første kone på instituttet. En smuk pige mestrede erhvervet som ingeniør-økonom. På det tidspunkt rejste universitetsstuderende regelmæssigt som en del af studiekonstruktionsbrigaderne for at hjælpe kollektive gårde.

Her arbejdede de ikke kun, men havde også sjov. Om aftenen sang vi sange rundt om ilden, dansede. Den unge mands fremtidige kone Natasha var også i byggebrigaden. Og da Sokolov altid var kendetegnet ved sin sans for humor, henledte pigen opmærksomheden på denne munter joker.

Romantisk Dmitry smukt smukt Natalia, parret begyndte at mødes. Så blev de elskede gift. 1992 bragte ægtefællerne deres første barn, der hed Sasha. Og i 2002 havde parret en datter, Anna.

Showmans mor siger, at Natalya er en vidunderlig person. Men da Dmitry hele tiden turnerede, faldt alle bekymringer om børnene på hendes skuldre. Derfor kunne ægtefællen til "dumplings" på et tidspunkt ikke udholde det og gav ham et ultimatum. Hun ville have ham til at være mere hjemme med sin familie. Mand og kone kom ikke til enighed og skiltes snart.

Natalia var meget ked af at skille sig, men hun forbød ikke Dmitry at mødes med børn. Kvinden har stadig ikke fundet en ny livspartner til sig selv, og hendes eksmand blev gift igen.

Dmitry Sokolovs nye kone

Dette er Ksenia Li. Sokolov så pigen på et møde mellem KVN-hold, der fandt sted i byen Jekaterinburg i 2006. Dmitry Sokolov sad i juryen som en anerkendt mester, og Ksenia Li var medlem af Irina Mikhailovna KVN-holdet. Hun er en kasakhisk pige. Som Sergeis venner husker, kunne hun straks lide "pelmeni". Men han er 23 år ældre end hende, og pigen forsøgte at oversætte alt til en vittighed.

Den forelskede mand gav ikke op. Ksenia Li indrømmer, at ingen gik hende så smukt. Dmitry var omsorgsfuld og venlig, og efter nytårsferien i Sochi begyndte de unge at mødes. I september 2011 blev de gift. Selvfølgelig deltog denne mindeværdige begivenhed ikke kun af pårørende, men også af KVN-specialister. Derfor var brylluppet meget sjovt og brændende.

Dmitry har gentagne gange bevist sin kærlighed til den valgte. Han gav hende smukke gaver, herunder en bil, en pels og endda et hus.

Siden barndommen har Xenia haft en sygdom - progressiv deformitet af benene. Da en anden forværring opstod, kunne hun ikke længere gå alene. Jeg var nødt til at foretage en operation. Men Ksenia var meget bekymret, hun kunne ikke beslutte sig for dette. Imidlertid formåede Sokolov at overtale sin elskede og få penge til efterfølgende rehabilitering.

Dmitry var konstant sammen med sin kone. Da hendes ben gjorde ondt om natten, masserede han dem.

Sokols mor siger, at Xenia formåede at finde en tilgang til sin søn. Og de har samme plan. Forener også ægtefæller og KVN.

Børn af Dmitry Sokolov

Faderen til mange børn har fem af dem. Den første kone gav Dmitry Vladimirovich to børn. Søn Alexander blev født i 1992, og datter Anna blev født i 2002.

Dmitry Sokolov har tre børn fra sin anden kone. Datter Maria blev født i oktober 2012. Ivan blev født i 2015 den 19. april. Datter Sofia blev født den 19. maj 2017.

Pressen skrev, at sønnen Ivan blev en gave til den nyoprettede far til hans halvtredsårsdag. Drengen blev født, da Dmitry fejrede sit jubilæum.

Glad KVN-schik skyndte sig at dele denne glade nyhed på sociale netværk. Han skrev, at Vanya Sokolov blev født, drengens højde er 54 cm.

Dimas kollega i butikken, Yulia Mikhalkova, sagde, at de spillede en koncert til ære for den halvtreds årige komiker, fejrede denne begivenhed, Ksyusha dansede. Og den næste dag fødte hun en søn.

Da Sokolos yngste datter, Sophia, blev født, meddelte han også med glæde, at han havde et barn, pigens højde er 52 cm, og vægten er næsten 4 kg.

Dmitry Sokolov behandler alle sine børn godt. Hans mor siger, at når Ksyusha sammen med lille Sophia fløj til ham for skyderiet, var der showmans børn fra hans første ægteskab - Anya og Sasha. De modtog nye ankomster godt og passede endda babyen, når faren havde travlt.

Dmitry Sokolov selv er tilfreds med sin anden kone, han er en stor far og en succesrig showman.

Anbefalede: