Hvordan Man Laver En Rose Af Slik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Rose Af Slik
Hvordan Man Laver En Rose Af Slik

Video: Hvordan Man Laver En Rose Af Slik

Video: Hvordan Man Laver En Rose Af Slik
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, Kan
Anonim

Forskellige slik er en god gave til enhver person, uanset lejlighed. Og den originale gave lavet af dem, lavet med dine egne hænder, vil gøre den begavede dobbelt så glad. Måske vil det ikke være let for uerfarne håndværkere at bygge komplekse kompositioner, men næsten alle vil lykkes med at fremstille en rose fra slik.

lav en rose af slik
lav en rose af slik

Instruktioner

Trin 1

For at lave en rose af slik skal du tage et stykke avis og en strikkepind (enhver tynd og stærk pind vil gøre). Fra hjørnet skal du vikle avisen på en pind til en tykkelse på 3-5 mm, skære det overskydende papir af, fjerne det resulterende rør fra strikkepinden, fastgøre spidsen med PVA-lim.

Trin 2

Farve det fremtidige slik og bølgepap steg grøn. almindelige gouache maling er perfekt til dette. lad blomsterstammen tørre godt.

Trin 3

Skær en firkant bølgepapir, der måler 8 * 8 cm, anbring et slik i midten, og vikl kanterne ind i en avispind i strukturen. Fastgør papiret rundt om pinden med tape eller tape. For at få roserne til at se mere troværdige ud og blive mere smagfulde, er det bedre at bruge små runde chokolader til fremstilling af dem.

Trin 4

Skær tre små kronblade ud af bølgepapir, rød, hvid, lyserød eller en anden farve (afhængigt af farven på rosen, du vil give). Lim dem pænt i en cirkel og overlapper en lille oven på den anden. Kun en tredjedel af kronblade skal stikke ud over slikets kant ovenfra.

Trin 5

Lav et par flere hjerteformede kronblade. Der skal være mindst tre af dem; til en mere frodig blomst skal 5-8 dele bruges, mens hvert efterfølgende lag skal gøres lidt større. Lim bladene til slikrosen. Bøj kronbladenes kanter lidt, hvilket giver blomsten mere naturlighed.

Trin 6

Skær et hegn ud af grønt bølgepapir. Rul det rundt om knoppen og lim kanterne til stammen. Lav 2-3 blomsterblade, og fastgør dem til stilken ved at indpakke bunden af dem og påføre en lille mængde lim. Lad strukturen tørre lidt.

Trin 7

Så det lykkedes dig at lave en rose ud af slik med dine egne hænder. Nu kan du lave et par flere blomster og samle dem i en smuk buket roser, dekorere den med indpakningspapir eller placere arrangementet i en kurv.

Anbefalede: