Pavel Barshaks Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Pavel Barshaks Kone: Foto
Pavel Barshaks Kone: Foto

Video: Pavel Barshaks Kone: Foto

Video: Pavel Barshaks Kone: Foto
Video: Сергей Завьялов - В белой фате (Official Video) Песня за душу берет! 2024, Kan
Anonim

Den populære russiske skuespiller Pavel Barshak er blevet gift to gange. Den anden kone til Eugene er designer af erhverv. Han boede hos hende i lang tid, men for nylig vises parret ikke offentligt sammen.

Pavel Barshaks kone: foto
Pavel Barshaks kone: foto

Pavel Barshak og hans vej til berømmelse

Pavel Barshak blev født den 19. december 1980 i Moskva. Han voksede op i en simpel familie af kraftteknikere. Den fremtidige skuespiller kunne ikke beslutte i lang tid, hvem han ville blive, men i sidste ende påvirkede hans ældre bror Alexander beslutningen. På det tidspunkt studerede han allerede for at være instruktør. Pavel, efter råd fra sin bror, kom ind på det russiske akademi for teaterkunst og valgte instruktørafdelingen. Han endte i værkstedet for Pyotr Fomenko, som allerede var en stor succes.

I studietiden løb Pavel ofte på prøverne i den musikalske gruppe "Grenki", hvor han spillede. En af solisterne var hans bedste ven Yevgeny Tsyganov. Barshak var glad for musik siden barndommen.

I 2001 dimitterede Pavel fra sine studier og blev inviteret til hovedstadens teater "Peter Fomenkos værksted". Den unge skuespiller har arbejdet på teaterscenen i flere år og spillet mange lyse roller. Han forlod ikke teatret, selv efter at han opnåede succes i biografen. Skuespilleren indrømmer, at den levende energi, som han udveksler med publikum under forestillinger, er uvurderlig. Der er ikke sådan noget i biografen. Det er også vigtigt for Pavel, at han på teaterscenen får mulighed for at prøve sig i helt andre roller. I film spiller han mest elskere.

Billede
Billede

Den første film, hvor Barshak spillede, var "Lady for a Day". Det blev udgivet i 2002 og blev en lys start for skuespilleren. Efter frigivelsen af filmen "The Walk" begyndte Pavel at blive anerkendt på gaden. Roller i den sorte komedie "The Night Seller" og melodramaen "The Snow Maiden for a Adult Son" blev meget succesrig for ham.

Barshak anser sin rolle i filmen "Game" for at være speciel. På dette billede spiller han en morder. Dette billede hjalp med at afsløre alle facetterne af hans skuespiltalent. Pavel formåede at bevise, at han ikke kun kan spille positive karakterer. Barshak medvirkede i mange tv-shows. En af de mest indtjenende film med hans deltagelse var filmen "The Three Musketeers", udgivet i 2013. Senere blev serien med samme navn filmet. Pavel dukkede op for publikum i form af en charmerende Aramis.

Over tid blev Barshaks skuespiltalent afsløret, og de begyndte hovedsageligt at invitere ham til hovedrollerne. Publikum blev forelsket i sådanne film med hans deltagelse som "The Right to Love", "House on a Cold Key", dramaet "Patients", kriminalitetsdetektivet "Silent Hunt". Pavel opretholder et varmt forhold til sin ældre bror Alexander, der er blevet en berømt instruktør. Skuespilleren medvirkede i flere af hans film.

Pavel Barshaks kone

Pavel Barshak undgår at tale om sit personlige liv. Normalt er han ret venlig og venlig med journalister, men så snart de begynder at røre ved personlige emner, trækker skuespilleren sig tilbage i sig selv og nægter at diskutere noget. Det vides, at Paul var gift med en pige ved navn Anna. Han giftede sig med hende, da han var meget ung. I ægteskabet blev en søn, Fedor, født, men efter et par år skiltes forældrene. Anna er datter af den berømte koreograf Alla Sigalova. Efter skilsmissen løste de tidligere ægtefæller alle spørgsmål fredeligt. Sønnen blev hos sin mor, men blev ofte hos sin far.

Anden gang giftede Pavel sig med en pige ved navn Evgenia. Hun er designer af profession og har intet at gøre med biografens verden. Deres bekendtskab skete tilfældigt. I 2009 fødte Eugene skuespillerens søn Thomas. Pavel optrådte meget sjældent med sin kone og børn på filmfestivaler og sociale begivenheder. Ægtefællerne foretrak altid hjemmekomfort og kunne ikke lide at tiltrække unødig opmærksomhed på sig selv. Evgenia fandt et fælles sprog med Fedor.

Billede
Billede

Pavel er en meget god far. Han prøver at tilbringe al sin fritid med sine sønner. Sammen spiller de fodbold, mestrer computerspil. Skuespillerens familie kunne kaldes ideel, men i 2013 var der rygter om, at Barshak blev skilt fra sin kone. Journalister skrev aktivt om hans affære med sin kollega i melodramaen "Sommerfuglens flyvning" Elena Radevich.

Billede
Billede

Pavel og Elena spillede elskere i filmen og overførte, som mange troede, deres følelser fra scenen til det virkelige liv. De unge blev set flere gange sammen på restauranter. De gik endda ud sammen. Men der var ingen officiel bekræftelse af romanen.

Nye projekter og planer for fremtiden

Pavel Barshak vises aktivt i film og prøver sig selv som instruktør. Han har allerede instrueret flere film under ledelse af sin talentfulde bror. Skuespilleren indrømmede, at han i fremtiden gerne vil gøre dette nærmere. Pavel udtrykte også håb om fortsættelsen af sin teaterkarriere. Han forlod sit oprindelige teater på grund af en konflikt med ledelsen, men han savner scenen meget.

I familien til en skuespiller er alt ret kompliceret. Tilhængere af versionen om skilsmissen mellem Pavel og Eugene bemærkede, at Barshak ikke har offentliggjort et foto med sin kone i lang tid. Han glæder lejlighedsvis fans med billeder med børn, men viser ikke Eugene. Men skuespilleren sagde, at alt dette var spekulation, og bad alle interesserede om ikke at blive involveret i hans personlige liv. Efter et stykke tid bekræftede han, at de endnu ikke boede sammen med Eugenia, men pausen var ikke endelig. De har bare brug for lidt tid til at tænke over tingene godt.

Anbefalede: