Hvordan Var Brylluppet Mellem Prins Harry Og Meghan Markle

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Var Brylluppet Mellem Prins Harry Og Meghan Markle
Hvordan Var Brylluppet Mellem Prins Harry Og Meghan Markle

Video: Hvordan Var Brylluppet Mellem Prins Harry Og Meghan Markle

Video: Hvordan Var Brylluppet Mellem Prins Harry Og Meghan Markle
Video: Oprah Winfrey Interview With Prince Harry and Meghan Markle - Full Interview 2024, April
Anonim

Prins Harry og Meghan Markle havde et bryllup, der var forskelligt fra de andre. Der var ingen berømt altankys og London-optog. Der var mange berømte personligheder blandt gæsterne, men statsoverhovederne var ikke blandt de inviterede.

Hvordan var brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle
Hvordan var brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle

Brylluppet mellem prins Harry og den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle fandt sted den 19. maj 2018 på Windsor Castle. Den første til at ankomme til ceremonien var brudgommen ledsaget af hans bedste mand prins William. Bruden blev ledsaget af mor Doria Ragland. De blev efterfulgt af:

  • prins Charles;
  • Dronning Elizabeth II;
  • Prins Philip.

Dronningen lånte Meghan sin tiara, som hun selv bærer ganske ofte, Queen Marys diamantbando. Bruden valgte en klassisk elegant kjole og et langt slør. Tøjet kostede $ 500.000. Ifølge medieoverslag var omkostningerne ved fejringen 45 millioner dollars. De fleste af midlerne blev brugt på sikkerhed.

Bryllup

Arrangementet blev overværet af 600 gæster. Ved receptionen var antallet allerede 2.100. De nygifte meddelte gæsterne på forhånd, at der ikke var behov for at give gaver. I stedet skulle donationer have været givet til velgørenhed. Prins Harry er ikke den direkte arving til tronen, så statsoverhovederne blev ikke inviteret til festlighederne.

Bruden blev ført til alteret af prins Charles. Megans far var ude af stand til at overvære brylluppet på grund af presserende hjerteoperation. Så tog en amerikansk præst ordet. Hans følelsesmæssige tale, der varede 40 minutter, gjorde et blandet indtryk på briterne. Kun brudens mor kunne ikke holde tårerne tilbage.

Ikke uden en ed. Hertuginden af Sussex ændrede hende: der blev ikke hørt nogen ord om, at hun lovede at adlyde sin mand. Prins Harry havde alt i form. Brudgommen var i en militæruniform, var meget nervøs, gæsterne bemærkede rystende hænder, da han satte på ringen. Sidstnævnte var lavet af walisisk guld. Det blev givet af dronningen. Harry havde en indgraveret platinring.

Efter løftet begyndte koret at synge. Aldrig før havde gospelmusik spillet i kapellet i St. George, hvor en historisk begivenhed fandt sted. Vægten var på sangene Stand By Me. Dens forfatter Ben King blev inspireret af afroamerikanske åndelige salmer. Imidlertid var ikke alle gæster i stand til at sætte pris på den musikalske akkompagnement.

Ceremonien tiltrak brugere fra hele verden. Online-udsendelsen blev set af mere end en million mennesker. Briterne ventede på begivenheden lige fra morgenen, nogle tilbragte endda natten på gaden for ikke at gå glip af noget.

Efter brylluppet

Ved buffetbordet var hovedretten en kage lavet med blomstertema. Det blev lavet af konditor Claire Ptek. Fyldet blev lavet med citroncreme, pisket smørpåfyldning og pulveriseret sukker. Delikatessen blev dekoreret med 150 friske roser og pæoner.

Prins Harry og Meghan Markle gik på tur efter vielsesceremonien. For at undgå reklame og medieundersøgelse valgte de et afsides hotel i Canada. Et hus med seks soveværelser blev forberedt på dem. Det var oprindeligt planlagt, at de straks efter brylluppet ville rejse til Namibia, hvor de vil bo på smukke steder tæt på naturen.

Anbefalede: