Hvordan Man Binder En Kvast

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Binder En Kvast
Hvordan Man Binder En Kvast

Video: Hvordan Man Binder En Kvast

Video: Hvordan Man Binder En Kvast
Video: Klassisk-slipseknude 2024, Kan
Anonim

En simpel dekorativ kvast er et alsidigt stykke, som du kan bruge til at dekorere dit hår, etniske bælte, varme tørklæde, hat, hjemmeplaid og meget mere. Det er meget nemt at fremstille en blød uldkvast - du vil klare denne opgave om et par minutter, selvom du aldrig har gjort strikning eller andre typer håndarbejde før. For at lave en børste skal du bruge saks, pap og garn af den valgte farve.

Hvordan man binder en kvast
Hvordan man binder en kvast

Er det nødvendigt

  • - saks;
  • - pap
  • - garn.

Instruktioner

Trin 1

Fold et stykke pap i to for styrke. Størrelsen på papemnet skal svare til den planlagte længde på børsten fra det øverste punkt til trådens nederste kant. Tag spidsen af arbejdstråden fra kuglen og start med at vikle garn omkring papbunden. Jo mere storslået viklingen er, og jo flere drejninger du laver, jo mere voluminøs og smukkere bliver den færdige børste.

Trin 2

Efter at have viklet det krævede antal omdrejninger på karton, tag en saks og klip forsigtigt trådene i den nederste fold efter at have ført et stykke tråd gennem den øverste fold og bundet det tæt.

Trin 3

Fjern børstematerialet fra pap, og skær derefter et andet stykke tråd, og bind børsten, gå et par centimeter tilbage fra den øverste bundne kant. Børsten bliver blød og voluminøs.

Trin 4

Ryst børsten, og ret trådene ud, og hold den derefter i vægt, og træk forsigtigt børstens nederste kant med en saks, så alle tråde ender på samme niveau og har samme længde. Et sådant ornament vil se pænere og pænere ud end en uklippet børste.

Trin 5

Drej de to tråde, der kommer ud af kvasten, og brug dem til at binde børsten til et tæppe, tørklæde eller hat.

Trin 6

Hvis du ikke har pap, kan du lave en kvast ved hjælp af din egen håndflade - vind garnet omkring de rette fingre på din venstre hånd i stedet for en papbase.

Trin 7

Bind det færdige nøgle på samme måde som beskrevet ovenfor, binde den øverste fold, skære den nederste fold og binde derefter børsten en kort afstand fra toppen og trimme dens kanter. For at gøre børsten mere luftig, damp den fra strygejernet.

Anbefalede: