Sådan Sys Du En Fluffy Babykjole

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du En Fluffy Babykjole
Sådan Sys Du En Fluffy Babykjole

Video: Sådan Sys Du En Fluffy Babykjole

Video: Sådan Sys Du En Fluffy Babykjole
Video: Life In A Day 2010 Film 2024, Kan
Anonim

Skønheden og pragt ved et barns kjole afhænger ikke altid af dets pris og formens kompleksitet. Se selv. Udskift dyrt stof med almindeligt, men dekoreret med broderi. Og del den komplekse struktur af et lagdelt nederdel og overdel i flere dele for ikke at begå fejl ved skæring.

Sådan sys du en fluffy babykjole
Sådan sys du en fluffy babykjole

Instruktioner

Trin 1

Opdel kjolen i tre elementer: top, nederdel og lagdelt underkjole. Sy først den fluffede nederdel. Byg et halvt solmønster.

Trin 2

I det øverste venstre hjørne af mønsterpapiret skal du sætte et punkt, og træk en lodret linje nedad og en vandret linje til højre. Beregn størrelsen på taljehakket. Tilsæt 1 cm til taljens halve omkreds. Multiplicer resultatet med 1/3, derefter med 2 og træk 2 cm. Placer et kompas ved punktet, åbn det til den resulterende radius og træk en bue mellem linjerne.

Trin 3

Ned lodret og vandret til højre, mål den ønskede længde af nederdelen, forbind enderne af disse stråler med en glat bue. Tilsæt 3 cm søm og elastisk snor til forneden og taljen.

Trin 4

For at tilføje ekstra pomp til kjolen skal du sammensætte en underkjole fra flere lag organza. Skær dem ud på samme måde. I dette tilfælde skal hvert næste lag blive længere end det forrige med en tredjedel. Deltag i hvert mønster med en sidesøm, og fold derefter bunden. Saml derefter hele "strukturen", så den længste del er i bunden. Fold taljen ind i hakket for at skabe en snor. Du skal også trække et elastikbånd ind i det.

Trin 5

Lav den øverste del af kjolen i form af en simpel top. Byg dets mønster i form af et rektangel, hvis bredde er lig med brystets halv omkreds, og højden er længden til taljen. Sy en lynlås på bagsiden eller siden. Trim det øverste snit med et bias tape, og sy bunden til nederdelen. Sy to matchende silkebåndstropper til toppen.

Trin 6

Pynt kjolen med perlebroderier. Tegn ethvert abstrakt mønster på papir. Tag perlerne op i en passende farve, og streng dem på en fiskesnøre, der svarer til længden på en række i skitsen. Brug perletråde til at lægge mønsteret på toppen. Fastgør hver tråd med små korssting. For at holde dem usynlige skal du bruge tråde, der matcher farven på stofbunden.

Anbefalede: