Peter Fedorov: Biografi, Filmografi, Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Peter Fedorov: Biografi, Filmografi, Privatliv
Peter Fedorov: Biografi, Filmografi, Privatliv

Video: Peter Fedorov: Biografi, Filmografi, Privatliv

Video: Peter Fedorov: Biografi, Filmografi, Privatliv
Video: Пётр Фёдоров:биография, личная жизнь. . Лчшие фильмы. Фильмы 2021 года. Фильмография. 2024, Kan
Anonim

Peter Fedorovs skæbne var en forudgående konklusion - han er en repræsentant for det fungerende dynasti og ganske succesrig. Den unge mands filmografi indeholder næsten 60 roller, ud over dette har han allerede betydningsfulde instruktionsværker.

Peter Fedorov: biografi, filmografi, privatliv
Peter Fedorov: biografi, filmografi, privatliv

Pyotr Fedorov er en af de mest berømte og efterspurgte skuespillere i russisk biograf og teater. Næsten ingen teaterforestilling eller ny film på landets marked er komplet uden hans deltagelse. Han er genkendelig, elsket af publikum, forelsket i sit erhverv. Hans interviews vises ofte i pressen, men de "gule" aviser kan ikke finde en grund til at skrive om ham.

Biografi af Peter Fedorov

Pyotr Fedorov blev født i en familie af berømte Moskva og russiske skuespillere i april 1982. Kort efter hans fødsel rejste drengen og hans familie til Altai, og indtil han var 14 år boede han og studerede i et område kaldet Uimonskaya-dalen. Men skæbnen bragte ham igen til Moskva, hvor han dimitterede fra gymnasiet og gik ind i den legendariske "Gedde".

Mobberkarakteren tillod ikke Peter at forberede sig godt til eksamenerne, og elevens indikatorer var ikke særlig høje i almindelige fag, men han kompenserede for denne mangel med interesse med sine skuespilfærdigheder.

Allerede på træningsstadiet på Shchukin School blev Pyotr Fedorov en efterspurgt skuespiller, begyndte sin teaterkarriere, prøvede sig selv som præsentator. Den unge mand nåede selv alle højder uden deltagelse af hans berømte slægtninge - hans far døde tidligt, og med sin onkel Alexander Zbruev talte han lidt på det tidspunkt.

Filmografi af skuespilleren Pyotr Fedorov

Den første film af Pyotr Fedorov er den 101. kilometer instrueret af Maryagin Leonid. Dette blev efterfulgt af så betydningsfulde billeder, serier og roller som

  • “Dasha Vasilieva. Elsker privat efterforskning ",
  • The Inhabited Island og dens efterfølger Skirmish,
  • Diamantjægere
  • "Grantræer" - del 2 og 3,
  • "Og gryerne her er stille"
  • "Duelist",
  • Græshoppe og andre.

Petr Fedorov er også aktivt involveret i dubbingen af udenlandske film. Heltene fra filmene "Profeten" og "Begravet Alive", tegneserien "Fæstningen" taler med hans stemme. Flere instruktionsværker af Pyotr Fedorov forstærkede og fremskyndede kun hans karrierevækst, gjorde ham endnu mere efterspurgt og populær. I sine næsten 40 år har han allerede priser for instruktør- og skuespilarbejde - Georges og Triumph-priserne.

Personligt liv for skuespilleren Pyotr Fedorov

Skuespilleren er endnu ikke blevet nogens mand, og det ser ud til, at han ikke har travlt med at gøre det. Men Peter Fedorovs personlige liv er i fuld gang. Under alle omstændigheder er dette, hvad journalister siger, og tilskriver ham konstant romaner med hver partner i en film eller teaterproduktion. I virkeligheden og ikke på avissider har den unge mand været sammen med en pige i mange år - model og skuespillerinde Anastasia Ivanova. Parret besvarer ikke spørgsmål om ægteskab eller samliv, planer for børn. Unge forbeholder sig retten til at forblive tavse eller tale om deres liv.

Anbefalede: