Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede
Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede

Video: Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede

Video: Sådan Skriver Du Tekst På Et Billede
Video: Xander - Det burde ikk' være sådan her (lyrics) 2024, Kan
Anonim

Nogle gange vil du virkelig føje sjov tekst til dit foto eller e-maile en ven med et smukt fødselsdagskort. Ved hjælp af grafikeditoren Photoshop kan du skrive en effektiv udseende tekst på billedet, og hvis du ikke kan lide indskriften, kan du ændre den.

Sådan skriver du tekst på et billede
Sådan skriver du tekst på et billede

Er det nødvendigt

  • 1. Grafisk editor Photoshop af enhver version
  • 2. En fil med et billede, som du vil skrive tekst på

Instruktioner

Trin 1

I Photoshop skal du åbne det billede, som du vil skrive tekst på. Vælg menuen "Filer", "Åbn". Du kan bruge genvejstasterne "Ctrl + O" til at åbne hurtigt.

Trin 2

På paletten "Værktøjer" ("Værktøjer"), som er i venstre side af programvinduet, skal du vælge værktøjet "Horisontalt type værktøj" ("Vandret tekst"). Du kan bruge "genvejstasten" "T" til at vælge dette værktøj.

Trin 3

Vælg en skrifttype. Dette kan gøres i panelet øverst i programvinduet under hovedmenuen.

Trin 4

Vælg en skriftstørrelse. Denne parameter er konfigureret i det samme panel til højre for fontnavnet. Skriftstørrelsen til indskriften på figuren kan vælges fra menuen eller indtastes fra tastaturet i feltet for numeriske værdier.

Trin 5

Vælg farven på den tekst, der skal skrives på billedet. Dette kan gøres i det samme panel, hvor skriftstørrelsen justeres ved at venstreklikke på det farvede rektangel. En palette vises, hvor du kan vælge en farve til teksten.

Trin 6

Flyt markøren over det område af tegningen, hvor vi skal skrive teksten og venstreklik.

Trin 7

Skriv teksten på billedet. Tekst kan indtastes fra tastaturet eller indtastes i en hvilken som helst teksteditor og derefter kopieres og indsættes over billedet i Photoshop. Et nyt tekstlag oprettes automatisk i paletten "Lag".

Afslut redigeringen af teksten på billedet ved at holde markøren over dette lag i panelet Lag og klikke på venstre museknap.

Trin 8

Rediger teksten i billedet, hvis resultatet ikke virkede særlig godt. For at gøre dette skal du vælge billedteksten på billedet og ændre skrifttype, skriftstørrelse eller farve. Du kan ændre selve teksten ved at indtaste en ny indskrift fra tastaturet eller ved at kopiere og indsætte den fra en teksteditor.

Trin 9

Stil teksten. Anvend en af typografierne i paletten "Styles" ("Styles") til billedteksten, som er placeret på højre side af programvinduet. For at gøre dette skal du holde markøren over stilikonet og venstreklikke.

Prøv at vride teksten. For at gøre dette skal du flytte markøren over ikonet "Opret skæv tekst", som er placeret på det øverste panel under hovedmenuen til højre for rektanglet med farven på den aktuelle skrifttype. Vælg den type deformation i den menu, der vises.

Gem filen. Dette gøres via menuen "Filer", menupunktet "Gem".

Anbefalede: