Sådan Skriver Du Tekst Til Majroe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Tekst Til Majroe
Sådan Skriver Du Tekst Til Majroe

Video: Sådan Skriver Du Tekst Til Majroe

Video: Sådan Skriver Du Tekst Til Majroe
Video: Tysk Panzergrenadier træningsfilm [engelske undertekster] 2024, April
Anonim

Rap er meget populært i dag som en musikalsk stil blandt unge - det er ikke overraskende, at mange drømmer om at blive rapstjerner og skabe deres egen gruppe. At være en håbefuld rapper er ikke let - for dette skal du lære at skrive tekster, da det er teksterne, der er vigtige i denne musikalske stil. De skal være meningsfulde og konsistente med stilen. Vi fortæller dig, hvordan du skriver tekster til rap-kompositioner i denne artikel.

Sådan skriver du tekst til majroer
Sådan skriver du tekst til majroer

Instruktioner

Trin 1

Alt hvad du behøver for at oprette din tekst er inspiration, pen og papir. Indstil den passende bølgelængde, sørg for, at ingen distraherer dig, og ingen generer dig. Tænk over, hvad du vil skrive om, og hvilket emne din tekst skal handle om.

Trin 2

Fyld din idé med mening - denne betydning skal mærkes i hele teksten. Den semantiske belastning af den fremtidige sang skal dekoreres med rim - til at begynde med kan du lave et par skitser uden rim og derefter tilpasse dem til en poetisk version.

Trin 3

Rim skal være originale, ubrudte og på ingen måde banale. Brug et ordspil og slippe af med for enkle og prætentiøse rim ("frost-roses").

Trin 4

Der bør ikke være tydelige rim i en interessant tekst. Rymning af tekster er vanskelig og usædvanlig - du bliver muligvis nødt til at bruge en stor indsats på det første gang, men resultatet belønner dig fuldt ud.

Trin 5

Den poetiske meter af raptekst kan være meget forskelligartet, spontan og kaotisk. Du kan vælge rimet som et klassisk, en linje gennem en eller en linje gennem to eller en mere original version - når der i hver linje adskiller flere ord med hinanden på én gang. Du kan også rime ordet.

Trin 6

Efter at have bygget rim, skal du udarbejde din tekst kritisk - gør den pænere og mere præcis, korrekt og omskriv nogle mislykkede kombinationer, udskift ord, rene rim. Dette hjælper dig med at oprette din første gode tekst.

Anbefalede: