Sådan Finder Du Ud Af, Hvilket Element Du Tilhører

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af, Hvilket Element Du Tilhører
Sådan Finder Du Ud Af, Hvilket Element Du Tilhører

Video: Sådan Finder Du Ud Af, Hvilket Element Du Tilhører

Video: Sådan Finder Du Ud Af, Hvilket Element Du Tilhører
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Det element, du tilhører, kan bestemmes af dit stjernetegn. Men dette dækker kun 75% af en persons basisenergi. Resten kan beregnes styret af sæsonens elementer og elementerne i den æra, hvor du blev født.

Sådan finder du ud af, hvilket element du tilhører
Sådan finder du ud af, hvilket element du tilhører

Instruktioner

Trin 1

For at bestemme dit element i henhold til hovedindikatoren skal du være opmærksom på dit stjernetegn. Nå, alt er simpelt her: Vædderen, Leo og Skytten tilhører ildelementet. Luftelementet svarer til Tvillingene, Vægten og Vandmanden. Jomfruen, Tyren og Stenbukken kan tælles blandt jordelementerne. Og for kræft, skorpion og fisk er vandelementet bedst egnet.

Trin 2

For at finde ud af elementet i din sæson skal du være opmærksom på den periode, hvor du blev født. Så de, der er født i perioden fra 22. marts til 21. juni, svarer til ildelementet. De, der blev født i perioden 23. juni til 23. september, er beskyttet af jorden. Mennesker med fødselsdage mellem 24. september og 21. december har et luftelement. Og "vinter" -individer, hvis fødselsdag falder inden for perioden fra 22. december til 21. marts, svarer til vandelementet.

Trin 3

For at genkende de elementer i den æra, der svarer til dig, skal du tage højde for året for din fødsel. Så de, der er født før juni 1899, hører til ildelementet. De, der er født i perioden fra juli 1899 til juni 1949, har jordens element. De, der blev født, fra juli 1949 til juni 1999, svarer til luftelementet. Og mennesker med fødselsår efter juli 1999 til juni 2049 kan klassificere sig selv som vandelementet.

Trin 4

Når du kender disse data, kan du beregne det element, du tilhører. Husk at en person kan have flere elementer. For eksempel er din fødselsdag den 11. januar 1983. I dette tilfælde er dit stjernetegn element jord. Du vil have vand som sæsonbestemt element. Og som elementet i æraen vil du blive nedladt af luften. Det betyder, at du er en meget alsidig person, der let kan tilpasse sig ændringer i miljøet. En partner, der har ild som et af elementerne, passer dig godt, da han vil tilføje det manglende element til dig.

Anbefalede: