Sådan Laver Du Filtstøvler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Filtstøvler
Sådan Laver Du Filtstøvler

Video: Sådan Laver Du Filtstøvler

Video: Sådan Laver Du Filtstøvler
Video: Sådan laver du elverbrød 2024, April
Anonim

Valenki er håndlavet og fabriksfremstillet. At lave filtstøvler er en ret besværlig proces, hver filtstøvle er unik i sig selv, fordi de ikke er lavet parvis, men hver for sig og dannet manuelt. Par plukkes allerede ved udgangen i plukkebutikken. Valenki kan bæres med galoshes, nu er de lavet sorte og farvede og gennemsigtige. Traditionelt er den naturlige farve på filtstøvler: grå, hvid og sort. Du kan pynte dit par - arranger filtstøvler på din egen måde! Der er mange ideer, der ville være et ønske og et lille lager af fantasi.

Sådan laver du filtstøvler
Sådan laver du filtstøvler

Er det nødvendigt

  • - maling til uld;
  • - kontur;
  • - færdige applikationer
  • - perler

Instruktioner

Trin 1

Du kan dekorere filtstøvler med farvede malinger. Filtstøvler er faktisk uld, hvilket betyder, at du får brug for farvestof til uld. Sådan fortynder du farvestoffet er normalt skrevet på emballagen. Filt skal farves med surt farvestof, så tilsæt eddike til dit farvestof. Tegn hvad dit hjerte ønsker - blomster over filtstøvlerne, indviklede mønstre, du kan tegne et dyrs ansigt eller en smiley på en tå, eller du kan bare tegne en figur fra siden. Brug konturen, den sælges i rør, din tegning bliver lidt voluminøs, du kan også anvende silhuetten af tegningen med den og derefter male over den med et farvestof til uld. Du kan også bruge bilmaling. Forbered stencils og spray fra en ballon på støvler gennem dem.

Trin 2

Du kan også brodere dine filtstøvler med farvede tråde og perler eller vedhæfte færdige hæklede applikationer. Delikate blomster i lyserøde, gule og blå farver ser meget smukke ud på hvide og lysegrå filtstøvler. På sorte ser gyldne og sølvmønstre fordelagtigt ud, du kan brodere silhuetter af huse med sølv- og guldtråd - du får et plot af en natby, der lyser med lys. På en hvilken som helst farve på støvlerne vil små mønstre med en kontrastfarve på bagbenet i kombination med en kant i et mønstret bånd se smukt ud.

Trin 3

Du kan kun designe bagbenet - trimme det med et hæklet stof med et mønster eller et stof vævet af perler. Eller du kan lave en pelskant og fastgøre to sjove pom-poms på snørebåndene. Forresten kan selve bagbenet billedligt skæres på en speciel maskine eller endda perforeres langs kanten.

Du kan brodere en personlig etiket på en skrivemaskine, for eksempel med dit navn eller en tekst med tegneserieindhold, og sy den til støvlerne på forsiden eller på siden. Du kan simulere snøring eller sy på stropper. Vis din fantasi, når du designer filtstøvler, og et mesterværk viser sig fra enkle rustikke sko.

Anbefalede: