Hvordan Får Han Ham Til At Længes Efter Dig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Får Han Ham Til At Længes Efter Dig
Hvordan Får Han Ham Til At Længes Efter Dig

Video: Hvordan Får Han Ham Til At Længes Efter Dig

Video: Hvordan Får Han Ham Til At Længes Efter Dig
Video: Sådan ved du, at HAN kan lide dig 2024, April
Anonim

Piger har brugt sammensværgelser til kærlighed og længsel siden oldtiden. Mange prøver endda nu at påvirke deres elskedes vilje ved hjælp af bagvaskelse og magi. De mest effektive er sammensværgelser til mad, drikke og fotografering. Det mest passende tidspunkt for sammensværgelser er tidligt om morgenen og aftenen efter solnedgang.

Hvordan får han ham til at længes efter dig
Hvordan får han ham til at længes efter dig

Instruktioner

Trin 1

Fredag tager de en birkekviste og sætter den på tærsklen. Gennem denne hindring skal det talte skridt tage. Så snart den kære trådte over den eftertragtede tærskel, er kvisten skjult på et varmt og tørt sted og siger: "Som denne kvist tørrer, lad Guds tjener (navn) længes efter og tørre efter mig, Guds tjener (navn). " Kvistkonspirationen skal udtages tre gange.

Trin 2

Du skal tage to identiske vokslys, dreje dem sammen med en skrue og sige: "Som lys er snoet sammen, så er jeg Guds tjener (navn) med en Guds tjener (navn)." Stearinlys placeres foran billedet af en helgen, og vægerne tændes. De siger ordene: "Jeg tænder lysene og hjertet af Guds tjener (navn)." Vægerne skal tændes ni gange.

Trin 3

Du skal købe et lille slot. Når man køber et slot til denne sammensværgelse, kan man ikke bøje sig til forhandlinger, ellers er ceremonien ubrugelig. De lader slottet være åbent lige uden for døren og venter på, at en sød en træder over det. Derefter er låsen låst og siger: "Nu, som denne lås er lukket for evigt, således er Guds tjener (navn) forenet med Guds tjener (navn) for evigt." Nøglen skal kastes i ethvert vandområde, hvor den ikke kan findes. Pigen skal skjule det charmerede slot og beholde det.

Trin 4

Om aftenen, når hun gør sig klar til sengen, tager pigen en skorpe af brød og begynder at gnave det og udtaler en bagvaskelse:”Som jeg, Guds tjener (navn) spiser brød og gnaver, der længes efter at spise, gnaver tjeneren af Gud (navn). Amen for evigt og altid. " Mens en kvinde spiser eller drikker, kan hun sige:”Når jeg drikker og spiser Guds tjener (navn), så lad melankoli spise Guds tjener (navn). Amen ".

Anbefalede: