Sådan Samles En Fiskestang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles En Fiskestang
Sådan Samles En Fiskestang

Video: Sådan Samles En Fiskestang

Video: Sådan Samles En Fiskestang
Video: Sådan samler du en fiskestang 2024, Marts
Anonim

Fiskeri er en meget interessant og givende hobby. Fiskeri begynder dog ikke med at smide redskabet i vandet, men med at forberede fiskestangen med at samle den. Valget af stang og tackling afhænger af den fisk, du planlægger at fange, og reservoirets egenskaber.

Sådan samles en fiskestang
Sådan samles en fiskestang

Er det nødvendigt

  • Rod
  • Spole
  • Krog
  • Flyde
  • Fiskesnøre
  • Synke

Instruktioner

Trin 1

Så du skal samle den enkleste flydestang til fiskeri fra kysten. For at gøre dette skal du tage en stang, og hvis den er sammensat, skal du samle den (indsæt de separate dele pænt i hinanden). Hvis stangen er teleskopisk, og delene er skjult i hinanden, skal du trække dem forsigtigt ud og sikre. Du skal ikke være for nidkær, når du trækker og fastgør, så stangen senere let kan skilles ad.

Komplet tackling - fisk i havet
Komplet tackling - fisk i havet

Trin 2

Derefter skal du vælge linjen. Ofte pålægges en svømmerstang en fiskesnøre med en tykkelse på 0, 2 til fiskeri fra kysten. Denne linje kan tåle en belastning på op til 2 kg, hvilket er helt nok til kystfiskeri. Hvis en rulle bruges i tacklingen, vikles denne linje på en rulle, men hvis en stang med rulle til linjen, pålægges linjen først rullen og derefter føres gennem ringene til toppen og sænkes tilbage til stangens røv. For at kontrollere længden af linjen skal du tage stangen med din højre hånd og linjen med din venstre. Linjen skal være 50-70 cm længere end stangen.

Trin 3

Derefter er en svømmer fastgjort til linjen. En float vælges også afhængigt af vejrforholdene, tilstedeværelsen af en strøm og simpelthen af den farve, du ser bedst.

Trin 4

Derefter fastgøres krog nr. 4 til enden af linjen. Krogen kan bindes i flere knuder. Men det vigtigste er ikke at forlade den lange spids af linjen, ellers kan det stikke fisken, før den ses. Derfor skal du, når du fastgør krogen, efterlade "halen" på fiskelinjen ca. 1,5 mm, ikke mere.

Trin 5

Det sidste trin i samling af stangen er at ilægge tacklingen. Dette trin udføres direkte på reservoiret inden fiskeri. Det er nødvendigt at eksperimentere med pellets vægt, så når svømmeren er fastgjort, synker svømmeren ikke hele vejen og ligger ikke på vandet.

Anbefalede: