Claudio Bigagli: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Claudio Bigagli: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Claudio Bigagli: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Claudio Bigagli: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Claudio Bigagli: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: L'attore toscano Claudio Bigagli si racconta, dai film d'autore all'Oscar con "Mediterraneo" 2024, April
Anonim

Claudio Bigagli er en berømt italiensk skuespiller. På grund af hans adskillige dusin roller i film og optrædener i shows på tv. Hans karriere begyndte i 1976.

Claudio Bigagli: biografi, karriere, personlige liv
Claudio Bigagli: biografi, karriere, personlige liv

Biografi

Claudio Bigagli blev født den 8. december 1955. Han blev født i Montale i Toscana, Italien. Bigagli blev uddannet ved National Academy of Dramatic Arts. Hun er i Rom. Det er et college, der tilbyder kandidatuddannelse inden for kunst, musik og dans. Uddannelsesinstitutionen uddanner skuespillere og teaterdirektører. Akademiet blev grundlagt i 1936 af den berømte italienske kritiker og lærer Silvio D'Amico. Claudios karriere begyndte med et samarbejde med Luigi Angelo Dario Fo.

Billede
Billede

Carier start

Claudio begyndte sin skuespilkarriere med sin rolle i 1976-filmen The Pleasure of Seeing Her Again. Handlingen til denne komedie, der er co-produceret af Italien og Frankrig, er efterforskningen af mordet på en berømt forretningsmand. Filmen blev vist i Italien og Portugal. Derefter spillede skuespilleren med i komedien med Adriano Celentano "Onkel Adolf, med tilnavnet Fuhrer". Filmen fortæller om dannelsen af fascisme i Tyskland. Filmen blev instrueret og skrevet af Franco Castellano og Giuseppe Moccia. Derefter blev Bigagli inviteret til komedien "John Travolta … heldig formue." I centrum af plottet er en uheldig hotelkok, der ligner meget Hollywood-stjernen John Travolta.

Billede
Billede

I 1982 spillede Claudio Corrado i dramaet Night of St. Lawrence. Denne krigsfilm vandt en pris på filmfestivalerne i Venedig og Cannes. Han har været med på begivenheder som New York International Film Festivaler, Locarno og Chicago. Det følgende år kunne Bigaglia ses som en soldat i filmen You Trouble Me. Denne komedie af Roberto Benigni blev vist ikke kun i Italien, men også i Frankrig. Derefter blev Claudio castet til rollen som Giuseppe i tv-filmen Street of Mirrors. Denne kriminalthriller af Giovanna Gallardo blev nomineret til en Golden Bear.

Skabelse

Claudio spillede Ignazio i 1984-komedie-dramaet "Bianca" skrevet, instrueret og medvirkende af Nanni Moretti. Hovedpersonen er en nybegynder matematiklærer. Dette er en fyr med en masse underlighed. Han bliver forelsket i en pige og finder intet bedre end at sætte hende under overvågning. I samme år kunne skuespilleren ses i filmen "Chaos". Comedy melodrama blev præsenteret på Venedigs internationale filmfestivaler, New York såvel som på den italienske filmfestival i Villerupe.

Billede
Billede

Efter 2 år medvirkede Claudio i filmen "Unbidden". Denne franske film er instrueret og skrevet af Bruno Gantillon. I 1988 blev han inviteret til at spille Diego's rolle i filmen "It Happens Tomorrow." Denne action-eventyrkomedie blev nomineret til en European Film Academy Award. I 1991 fik Claudio en af hovedrollerne i det italienske krigsdrama Middelhavet. Handlingen finder sted på en græsk ø. I midten af plottet - 8 soldater fra den italienske hær. Filmen vandt en Oscar. Det har været med på Toronto og Amsterdam internationale filmfestivaler samt på Villerupe Italian Film Festival.

1992 bragte skuespilleren 3 roller i film. Han spillede Daniel i den fransk-italienske thriller All Sarah's Men. Hovedpersonen er en kvindelig advokat, der repræsenterer hustruers interesser i skilsmissesager. Filmen blev vist for gæsterne på Venedigs internationale filmfestival. Så var der Nicolas rolle i filmen "Gangsters". Denne militære melodrama blev nomineret til en Golden Saint George. Han spillede senere Vittorio i Allullo Drome-filmen. Det følgende år medvirkede han igen i 3 film - som Corrado i filmen "Floreal - Bloom Time", som Marco i dramaet "Bonus Malus" og som Guido i filmen "A Thousand Blue Bubbles".

Billede
Billede

Derefter fik han rollen som Bruno i filmen "A Wonderful Life". I denne komedie spillede han hovedpersonen. Filmen vandt den italienske Panoramasektionspris ved filmfestivalen i Venedig. Senere blev han inviteret til at spille Guidos rolle i filmen “Pasolini. Kriminalitet på italiensk "1995. Dette kriminaldrama fortæller historien om en berømt instruktør, digter og forfatter. Det følgende år spillede Bigagli Don Vincenzo i italienerne med melodrama. Handlingen finder sted på et tog, der går gennem hele Italien.

Bigagli fik rollen som Leonardo i Do Me en tjeneste. I dette komediedrama spillede han en af hovedpersonerne, og den berømte Ornella Muti blev hans partner. Heltinden på billedet er en håbefuld skuespillerinde, der måler som servitrice. Det følgende år optrådte Claudio i filmen Santo Stefano. I 2001 kan han ses i "Sexet komedie" og i filmen "Uretfærdig konkurrence." To år senere blev Bigagli inviteret til detektivkomedien Antonias opskrifter. Filmens helte er forfatter til kogebøger og en kok. Billedet blev vist på filmfestivalen i Cannes.

I 2004 spillede Bigagli Claudio i dramaet Tre meter over himlen. Denne romantiske kærlighedshistorie blev vist på Villerupe Italian Film Festival. Samme år spillede han rollen som Larry i dramaet "No Conscience". Senere kunne han ses i tv-serien "Lærer, prøv igen." Denne detektivkomedie består af 7 sæsoner og bliver fortsat filmet. I 2006 fik Bigagli rollen som en soldat i dramaet "Rosens ørken". Senere kunne han ses igen som Claudio i efterfølgeren til den romantiske melodrama I Want You. Samme år optrådte han som Vittorio i All the Women of My Life og som Giuseppe i Write It On The Walls. Derefter spillede skuespilleren med i filmene Human Rights for All, Someone Says No and Love Is the Cause of Pain. I 2012 landede han rollen som Dario i detektivserien Nero Wolfe. Efter 2 år spillede han i filmen "People who feel good." Derefter var der roller i filmene "Love Do Not Forgive", "Together in the Cinema", "The Way You Want Me" og i tv-serien "The Name of the Rose".

Anbefalede: