Hvordan Man Tegner Et æble

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Et æble
Hvordan Man Tegner Et æble

Video: Hvordan Man Tegner Et æble

Video: Hvordan Man Tegner Et æble
Video: Lær at tegne ET ÆBLE | HVORDANTEGNERJEG.DK 2024, April
Anonim

Evnen til at tegne smukt er ikke givet for alle, men som du ved, kan du lære enhver forretning. Hvis du beslutter dig for at tage en blyant - vær ikke bange for at eksperimentere. For at tegne, siger et æble, behøver du ikke have nogen superkræfter, det er nok at have et ønske og lidt fritid. Det er ikke nødvendigt for æblet at have en klar, regelmæssig form, det kan være hvad som helst. Trin for trin instruktioner hjælper dig med at tegne et smukt æble.

Hvordan man tegner et æble
Hvordan man tegner et æble

Instruktioner

Trin 1

Vælg et æble. Undersøg omhyggeligt din sitter, inspicer alle bøjninger, fordybninger, bump.

Trin 2

Anbring den på en plan overflade og ret lyset mod den, en almindelig lampe gør det. Nu når mini-iscenesættelsen er klar, skal du begynde at tegne.

Trin 3

Tegn omridset af æblet med små, let synlige streger, tryk ikke hårdt på blyanten. Eksperter anbefaler at starte tegningen fra æblets øverste punkt og gradvist gå ned. Mens du tegner konturen, skal du se omhyggeligt på æblet, glem ikke buler og konkaviteter.

Trin 4

Når omridset er klar, er du vendt tilbage til det punkt, hvorfra du startede din tegning, fortsæt til næste trin.

Trin 5

Marker stilken oven på æblet. Definer den omgivende depression ved at tegne en halvcirkel under stilken. Tilføj et par skrå linjer på den anden side af fordybningen for at hjælpe med at give dit æble volumen.

Trin 6

Begynd at skygge dit æble. Tegn streger i en retning parallelt med omridset af selve æblet. Prøv at holde dine slag lette, men lange. Start skygge fra æblets skyggeside og nærmer dig gradvis en lysere tone. Efterlad ikke den del af æblet, hvor lyset falder, ikke i skyggen.

Trin 7

Skygge overfladen af æblet nær hulrummet. Påfør halvcirkelstrøg under stammen. Husk, at det er skyggen, der giver emnet lydstyrke. Prøv at gentage æblets form med streger.

Trin 8

Mørk den skyggefulde side af æblet. For at gøre overgangen fra lys til skygge glat skal du bruge din finger eller et stykke papir og gnide sådanne steder på tegningen med dem. Føj højdepunkter til æblet ved at slette et par slag med et viskelæder.

Trin 9

Se nøje på overfladen, æblet er på. Tegn en skygge fra den, skyg den med en tone, der er lidt lysere end selve æblet. Tegningen er klar!

Anbefalede: