Sådan Monteres En RC-model

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres En RC-model
Sådan Monteres En RC-model

Video: Sådan Monteres En RC-model

Video: Sådan Monteres En RC-model
Video: Как войти в хобби с 3000р. в кармане 2024, April
Anonim

En radiostyret model er ethvert barns drøm. Men ikke kun børn er interesserede i dem. Meget ofte beskæftiger voksne sig med at samle og samle radiostyrede legetøjsmodeller. Den nemmeste måde er at købe en sådan model, der allerede er samlet. Men du må indrømme, at det er meget mere interessant at samle det med dine egne hænder. Du kan også samle en model fra flere ødelagte modeller.

Radiostyret model
Radiostyret model

Er det nødvendigt

elektrisk motor eller forbrændingsmotor, chassis, olie, et sæt specialmalinger, modelhus, batterier

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvilken model du vil bygge. Det kan være en bil, helikopter, fly eller speedbåd. Det grundlæggende monteringsprincip er det samme. Forskellen ligger i den ydre skal af modellen - dens krop. For eksempel vil vi samle en bil. Det er nødvendigt at vælge selve modellen af selve modellen. Du kan vælge absolut alt efter din smag, fordi modellernes chassis er unikt, det vil sige de passer til alle sager.

Trin 2

Sagen kan købes færdiglavet. Eller du kan gøre det selv. Det er bedst, hvis kroppen er lavet af plast. Derefter kan du lege med en sådan model udendørs i næsten ethvert vejr. Meget ofte opfylder de emner, der sælges i butikkerne ikke helt kravene til modelelskere. De kan være unøjagtige eller subtile. Dekorer derfor sagen, som du ønsker. Brug speciel maling for at give din model et mere realistisk udseende. I butikker kan du finde hele sæt til dette.

Trin 3

Nu skal du tænke på det vigtigste i modellen - om motoren. Beslut hvilken motor der vil køre din model. Der er to hovedtyper - elmotor og forbrændingsmotor. Hver har sine egne fordele og ulemper. Hvis du er ny inden for modelbygning, skal du bruge en elektrisk motor. Det er uhøjtideligt at bruge og vedligeholde. Også prisen er lavere.

Elektrisk motor til model
Elektrisk motor til model

Trin 4

Det næste trin er at installere motoren på chassiset. Som regel er der ikke noget vanskeligt ved dette. Du skal bare forbinde kontakterne og forsigtigt fastgøre motoren til kabinettet. Bemærk, at den elektriske motor ikke må svinge. Kontroller chassisets ydeevne. Alle gear skal passe tæt sammen. Smør dem om nødvendigt med speciel olie.

Trin 5

Din model er næsten komplet. Det eneste, der er tilbage, er at indsætte batterierne i modellen og fjernbetjeningen. Kontroller funktionaliteten, og fastgør huset til kabinettet. Til dette anvendes små bolte.

Anbefalede: