Sådan Foldes Hætten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foldes Hætten
Sådan Foldes Hætten

Video: Sådan Foldes Hætten

Video: Sådan Foldes Hætten
Video: Mønster til hætte - sådan laver du en spids hætte 2024, Kan
Anonim

En avishætte er en uforanderlig egenskab ved gips- og malerarbejder. Ingen hjemrenovering før har været komplet uden dette hovedbeklædning. Og nu kan du finde mange muligheder for at bruge en sådan hætte. Brug for eksempel i et landsted, strand eller skov på en varm, solskinsdag for at redde dig selv fra den bagende sol. Det er ikke svært at folde en sådan hætte. Det er nok at have et dobbelt ark avis ved hånden.

Sådan foldes hætten
Sådan foldes hætten

Instruktioner

Trin 1

Fold det dobbelte avisark langs foldelinjen (i halvdelen). Læg dig foran dig på en plan overflade, så den foldede kant er ovenpå. Tag det øverste højre hjørne af dobbeltarket, og fold det som vist på illustrationen. Fold det øverste venstre hjørne af avisen på samme måde.

Trin 2

Fold den nederste kant af avisens top til den vandrette side af de foldede hjørner. Vend om. Ligeledes foldes på samme niveau over avisens anden kant.

Trin 3

Vend blænden på din hætte tilbage på den foldede side. Skru bundkanten af, og fold den i to. Fold den nederste kant (manchetten) over den første foldelinje igen.

Trin 4

Vip hætten til den anden side. Fold nu manchetten ud på denne side. Derefter vikles siderne, så hætten passer tæt på dit hoved i størrelse. Hvis det er nødvendigt, kan du dreje siderne mere eller mindre for at opnå det ønskede resultat.

Trin 5

Fold bundklappen halvt på samme niveau som på den første side af hætten. På samme tid må du ikke vende sidernes folder tilbage. De der. fold dem i to.

Sæt den nederste kant (manchetten) igen langs den første foldelinie, så reversens dobbelte ender danner en binding af hættemanchetterne med den første side. De der. fold dem over sidemanchetterne som vist på illustrationen.

Trin 6

Tilsæt volumen til den resulterende garnisonhætte. Prøv det på dit hoved. En sådan hat kan ikke kun bæres som en standard garnisonhætte, men også som en budennovka.

Trin 7

Hvis den resulterende garnisonhætte har en dyb pasform, kan det øverste hjørne pakkes indad. Således kan du tilpasse den i størrelse til et bestemt hoved samt give din kasket et klassisk look.

Anbefalede: