Hvordan Man Laver En Rulle

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Rulle
Hvordan Man Laver En Rulle

Video: Hvordan Man Laver En Rulle

Video: Hvordan Man Laver En Rulle
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, April
Anonim

Ofte har vi brug for et eller andet emne til interiøret eller teaterlandskaber til forestillinger. Der kan købes noget i butikken, men der er også nogle ting, som vi ikke finder selv på loppemarkedet. For eksempel en gammel rulle.

Hvordan man laver en rulle
Hvordan man laver en rulle

Instruktioner

Trin 1

For at lave din egen rulle skal du bruge papir. Da en rulle er et stykke papir rullet ind i en rulle, er det første trin at bestemme dens dimensioner.

Trin 2

Det kan være et standard albumark eller noget længere. For at lave en lang rulle er det bedst at bruge en rulle faxpapir. Eller, i mangel af sådan, lim flere standardark. For at få rullen til at ligne antikt papir skal du male den. Der er mange måder her.

Trin 3

Den nemmeste måde er at male arket på begge sider med lysebrun akvarel og tørre det. En mere interessant måde, som det tager kortere tid at lægge mærke til og få rullen til at se meget bedre ud, er at suge den i stærk te eller kaffe i et stykke tid, så bladet bliver vådt, men ikke halt. For at gøre dette skal du brygge meget stærk sort te eller kaffe, køle den ned og hælde den i en beholder, der derefter passer til rullen. Sug det i te eller kaffe i ti minutter, så det bliver vådt på alle sider. Derefter tørrer den udfoldet - og bunden til rullen er klar.

Trin 4

Fastgør bånd til kanterne af rullen. Skriv den nødvendige tekst på den med maling eller blæk, rul den op og binde den. For at gøre rullen mere historisk skal du forsegle båndknuden med paraffin eller voks.

Anbefalede: