Hvordan Man Laver En Katapult

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Katapult
Hvordan Man Laver En Katapult

Video: Hvordan Man Laver En Katapult

Video: Hvordan Man Laver En Katapult
Video: Hvordan man laver en katapult i Minecraft 2024, Kan
Anonim

Katapulten er et gammelt kastevåben, der var grundlaget for den tiders artilleri. Det tillod sten at blive kastet på tre måder: ved at strække fibrene, vride sener og bruge en modvægt. Det er den sidste metode, vi bruger til at lave en lille katapult, det vil sige, vi bruger energien fra den faldende modvægt.

At lave en mini-katapult vil tage flere timer
At lave en mini-katapult vil tage flere timer

Instruktioner

Trin 1

For at skabe en sådan katapult har du brug for 5 mm firkantede trælameller, noget garn, et par negle eller lim. Og også et par hætter fra glasflasker til øl eller sodavand.

Trin 2

Du skal oprette et stop og drejning af strengen til frigørelseshåndtaget. Det er bedre at opgive den komplekse metode til at dreje snoren med kiler og dreje til en anden, enklere metode: rebet skal trækkes direkte ind i katapultstativet.

Trin 3

Fastgør styrene til udløserhåndtaget, ellers går det til siden under "kampbevægelsen". Med styrene bevæger håndtaget sig klart og strengt i en lige linje.

Trin 4

Forstær hovedet. Dette forhindrer din stadig ustabile struktur i at smuldre ned i små dele efter det første skud. Kampgrebet skal ramme en lille træblok placeret på katapultens hoved. Dette gemmer enheden og forbedrer affyringsvinklen. Fastgør en ledningskrog til armen. Monter aftrækkeren på basen.

Trin 5

Vind nu garnet rundt om katapultens hoved. Dette fungerer også som ekstra beskyttelse og vil dæmpe virkningen af gearingen. Lav en beholder til flaskehætten til dine "kamp" opladninger. Katapulten er klar! Hun skyder små sten i en afstand på ca. 2 m. Det er alt.

Anbefalede: