Hvilke Sten Er Egnede Til Gemini

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Sten Er Egnede Til Gemini
Hvilke Sten Er Egnede Til Gemini

Video: Hvilke Sten Er Egnede Til Gemini

Video: Hvilke Sten Er Egnede Til Gemini
Video: Timeless | PICK A STAR | BLESSINGS COMING IN NEXT 10 - DAYS | GET READY TO RECEIVE 2024, April
Anonim

Astromineralogi er en gren af astrologi, der studerer de energiske forbindelser mellem mennesker og mineraler. Med andre ord hjælper det med at fastslå, hvilke ædelstene der er mere egnede til et eller andet tegn på stjernetegn. Tvillingene har en let og til tider ustabil karakter, så de, der er født under dette tegn, bør undgå alt for dystre og tøffe sten.

Agat er Gemini's hovedmaskot
Agat er Gemini's hovedmaskot

Instruktioner

Trin 1

Astrologer anser enstemmigt halvædelst agat for at være tvillingernes vigtigste talisman. Dette mineral er helt unikt. Det menes, at det er i stand til at give styrke og gør sin ejer mere veltalende. Han er også i stand til at beskytte ham mod onde øjne og sygdomme og derved forlænge sit liv.

Trin 2

En anden perle, der kan blive en fuldgyldig amulet, er beryl. Beryler er en hel gruppe af forskellige mineraler, hvorfra ædelsten som smaragd, akvamarin og heliodor stammer. Beryl-sorter anbefales til brug mod træthed og stress. De giver styrke og styrker åndens styrke. En undtagelse er akvamarin: Tvillingene skal holde sig væk fra sten i blå og blå nuancer.

Trin 3

En anden mulighed er krysopras. Denne perle er en type chalcedon og er ifølge astrologer i stand til at bringe held og lykke. Chrysoprase er især nyttig i rejser og risikable bestræbelser. Astrologer anbefaler også denne sten til alle dem, hvis erhverv er relateret til penge: bankansatte, investorer osv.

Trin 4

Hvis du er forvirret af de mange muligheder, er du velkommen til at vælge alexandrit. Denne unikke perle har evnen til at ændre farve. Ved at overvåge dens ændringer kan du forudsige starten på en vanskelig periode eller sygdom. Alexandritter har en gavnlig effekt på en persons karakter og gør ham stærkere, mere selvsikker og målrettet. Om natten skal smykker med denne sten fjernes.

Trin 5

De førnævnte sten er perfekte til enhver repræsentant for et så kontroversielt tegn som Tvillingene. Men der er mere detaljerede anbefalinger, der klassificerer amuletter efter fødselsdato. Så Gemini født i perioden fra 21. maj til 31. maj er beskyttet af Jupiter. Disse mennesker er kendetegnet ved logisk tænkning og rationalitet. Sammen med agat er deres ideelle amulet malakit, månesten, bjergkrystal, kvarts, obsidian, amazonit.

Trin 6

Tvillinger født fra 1. juni til 10. juni er påvirket af Mars, hvilket kan gøre dem egoistiske og ganske aggressive. Astrologer anbefaler dem perler, katteøje, onyx, opal, rav, citrin.

Trin 7

Endelig, hvis du blev født mellem 11. juni og 21. juni, skal du vælge emner med safir, topas, smaragd, alexandrit eller turmalin. Solen har en enorm indflydelse på dit liv, så gule sten bør foretrækkes.

Anbefalede: