Loic Notte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Loic Notte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Loic Notte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Loic Notte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Loic Notte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Loïc Nottet - Studio VS Live I Mise en lumière vocale (Million eyes, Mud Blood, Rhythm Inside, ...) 2024, Kan
Anonim

Loic Notte er en lovende ung sanger, musiker og danser fra Belgien. På trods af sin ungdom formåede han at deltage i en række populære tv-projekter, optage to succesrige singler og endda optræde på turné i Moskva.

Loic Notte: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Loic Notte: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Den unge og meget karismatiske Loic Notte gjorde sig bemærket over hele Europa i 2015. Han lyste op med en lys stjerne ved en populær sangkonkurrence og erobrede også det russiske publikum. Sangen, der blev præsenteret af ham, blev diskuteret på Internettet i lang tid, selv efter at have modtaget en personlig hashtag, og Loic selv blev memes helt.

Biografi og begyndelsen på den kreative vej

Loic Notte blev født i den belgiske by Courcelles. Hans fødselsdato er 10. april 1996. Ifølge horoskopet er han Vædderen. Loic er den eneste søn af Pascal og Isabella Notte.

Drengens far ville altid have sin søn til at blive en berømt og succesrig fodboldspiller. Loic selv delte imidlertid ikke dette ønske. Fra en tidlig alder blev han tiltrukket af musik, han elskede at synge, følte rytmen og bevægede sig smukt. Denne trang til kreativitet førte til sidst den ti-årige Loic til et dansestudie. På trods af at faren ikke var begejstret, støttede familien Loic's bestræbelser.

Da han voksede op, begyndte Loic at afsætte opmærksomhed og tid ikke kun til dans og vokal. Han prøvede sig på at skrive musik, var interesseret i prosa og poesi. Kreativitet var altid let for Loic, og han drømte om en svimlende karriere på scenen.

Young Loic fik en fuld start med at deltage i tv-musikprogrammet "The Voice of Belgium". Programmet blev sendt fra januar til maj 2014. I løbet af denne tid formåede Loic at udføre på scenen i tv-showet mange sange fra verdens populære kunstnere. Efter at have nået finalen tog den unge sanger den hæderlige andenplads. Derefter tillod dette ham aktivt at optræde med et koncertprogram og underskrive en kontakt med Sony Music Entertainment-mærket.

I slutningen af 2014 frigav Loic Notte en video, der dækker Sias sang "Chandelier". Denne video har tiltrukket offentlig interesse. Sia roste selv den aspirerende belgiske musikers arbejde og skrev endda en note om det på sin Twitter-side.

Eurovision 2015: forberedelse og performance

I 2015 blev Loic Notte valgt som kunstner, der repræsenterede Belgien i den europæiske sangkonkurrence. Han udførte sangen Rhythm Inside.

Processen med at skrive sporet og arbejde på nummeret tog ikke meget tid. Ifølge Loic kom han med melodien og sangteksterne bogstaveligt talt natten over. Samtidig har kunstneren i forskellige interviews gentagne gange nævnt, at det er denne slags musik, der er en afspejling af hans indre verden, tæt på ham. Loic Notte deltog aktivt i forberedelsen af talen og tænkte over alle detaljerne til den mindste detalje. Som danser kunne han ikke opgive de koreografiske elementer på scenen.

Videoen til sangen blev filmet i London. BlitzWork-studiet arbejdede på det.

Den fængende rytme, interessante tekster og den karismatiske belgiske performer fængslede publikum og dommere af Eurovision. Loic Notte bestod kvalifikationsrunden, nåede semifinalen og finalen. Som et resultat tog han 4. pladsen med 217 point. En interessant kendsgerning: Rusland var et af de lande, der præsenterede Loic med 10 point.

Optræden ved Eurovision-2015
Optræden ved Eurovision-2015

Kunstnerens personlige liv

Loic udleverer ingen levende detaljer om sit personlige liv. Det vides, at han ikke er gift nu. Han har dog en elsker, hvis navn sangeren ikke reklamerer for.

Interessante fakta

  • Loic Notte er vanvittigt bange for myg.
  • Han deltog i "Dancing with the Stars" (Frankrig).
  • Fra musik tolererer den belgiske kunstner slet ikke tung rock.
  • Loic er interesseret i at handle.
  • Han drømmer om et fælles spor med den berømte gruppe Imagine Dragons. Og ønsker også at yde et seriøst bidrag til verdens kunst.
  • I 2016 udgav Loic singlen Million Eyes.
  • Den unge musiker har allerede sit første og ret succesrige album - Selfocracy. I 2017 repræsenterede han ham i Moskva.

Anbefalede: