Julestjernens Magiske Egenskaber

Julestjernens Magiske Egenskaber
Julestjernens Magiske Egenskaber

Video: Julestjernens Magiske Egenskaber

Video: Julestjernens Magiske Egenskaber
Video: Klassisk julestjerne 2024, Kan
Anonim

Julestjerne, den smukkeste euphorbia eller "julestjerne" (Bethlehem) er en plante, der altid er forbundet med vinterferien. Julestjerne blomstrer i december med skarlagenrøde, lyserøde eller hvide store blomster, de ligner stjerner i form. Det er almindeligt at give planten til venner og bekendte i julen. Derudover har julestjerne fantastiske magiske egenskaber.

Julestjerne i magi
Julestjerne i magi

Julestjerneblomst eller "Bethlehem-stjerne" er forbundet med guder som Loki og Helios. Planten er også beskyttet af forskellige spiritus og væsener af ild og lys.

Julestjerne symboliserer lys, lysets sejr over mørke (godt over ondt), varme, ild, genfødsel eller opstandelse, nyt liv.

Hovedelementet i en blomst er ild. Julestjerne er tæt beslægtet med solenergi og selve solen. Denne plante udstråler varme og deler villigt naturlige kræfter med mennesker.

"Star of Bethlehem" bruges i kærlighed, ild og beskyttende magi. Nogle gange bruges det til heling. Men som en medicinsk plante er julestjerne upopulær. Dette skyldes, at den smukkeste euphorbia er en af de giftige planter. Det kan ikke spises. Blomstersaft kan fremkalde forbrændinger og irritation på huden, derfor anbefales det ikke at vaske med julestjerne vand eller tage bad med denne plante.

Derudover symboliserer "Julestjernen i Betlehem" sjov, glæde, lykke, venskab, hengivenhed, aktivitet. Anlægget oplades med ny energi og vitalitet, forbedrer humør, lindrer negativitet og sygdom.

Julestjerner ved, hvordan man som en svamp kan absorbere negative følelser, mindske vibrationer. Blomsten bruges til at rense huse og lejligheder. Det menes, at en venlig og varm atmosfære altid hersker i huset, hvor den smukkeste euphorbia vokser. Planten beskytter mod skænderier, skandaler og hverdagsproblemer.

Julestjerne i magi
Julestjerne i magi

Ofte giver de en gryde julestjerne til elskere, nygifte, ægtefæller, der har været gift i lang tid. Hvis du holder planten i soveværelset, vil den smukkeste euphorbia beskytte dig mod mareridt, beskytte dig mod dårlige besættelser og svig. I magi bruges planten som en kærlighedsamulet. Blomsten vækker stærke følelser og lidenskab, styrker foreningen mellem kærlige hjerter, beskytter familien.

Charms og talismans med denne magiske blomst tiltrækker berømmelse, velstand, velstand og velstand. Julestjerne kan fungere som en magnet for penge og som en talisman mod ødelæggelse og økonomiske problemer.

Tørrede blomsterblade skal opbevares i en lille pose pose eller opbevares i en lille æske. Denne form for talisman vil tiltrække interessante begivenheder, gunstige ændringer og nye vigtige eller behagelige bekendtskaber til ejerens liv.

Ved hjælp af "Star of Bethlehem" er det muligt at afgøre, om en person har haft nogen negativ magisk effekt. Hvis en blomst, der bringes ind i huset, hurtigt falmer og visner, betyder det, at nogen har lagt skade eller et ondt øje på ejeren.

Når den smukkeste euphorbia blomstrer på et nyt sted med lyse blomster, betyder det, at snart en "hvid stribe" vil begynde i ejernes liv. De længe ventede ændringer kommer.

Juleblomstamuletter er velegnede til både mænd og kvinder. Julestjernemænd belønner selvtillid, beslutsomhed og sensualitet. Hos kvinder vækker planten seksualitet, den smukkeste euphorbia hjælper med at hæve selvværd og gøre en kvinde mere energisk.

I magiske rituelle fremgangsmåder bruges Star of Bethlehem vinterblomst ofte som et tilbud til ånder eller guder.

Anbefalede: