Fyrretræets Magiske Kræfter

Fyrretræets Magiske Kræfter
Fyrretræets Magiske Kræfter

Video: Fyrretræets Magiske Kræfter

Video: Fyrretræets Magiske Kræfter
Video: Magiske Kræfter 2024, April
Anonim

I lang tid har fyr været et æret træ blandt skandinaverne. Sådanne magtfulde runer som Dagaz, Eyvaz og Kano er forbundet med det. Denne plante blev også betragtet som magisk af de gamle slaver. I mørke ser fyrretræet meget lys ud på baggrund af andre træer, derfor blev en legende født, at det er i stand til at sprede mørke, ødelægge onde kræfter og alle onde ånder, bære varme og lysenergi.

Fyrretræ
Fyrretræ

Fyr er et blødt, barmhjertigt træ. Hun er åben for mennesker og er altid klar til at hjælpe, støtte og helbrede. Du skal dog kun henvende dig til planten med rene tanker, åbne din sjæl og være klar til at lade lys og magisk energi inde i dig selv. Fyr er fjendtlig over for onde, snigende og grusomme individer. Hun kan begge ignorere sådanne mennesker og fjerne deres vitalitet, som om hun straffer dem for alle dårlige gerninger.

Planten er tæt forbundet med planeter som Saturn og Mars. Derudover er solen delvist nedladet af solen, hvilket gør dens energi så varm og rensende. Dette træ er primært velegnet til mennesker født under tegn på kræft og Leo. Det anbefales for sådanne individer at have fyrretræsprodukter i huset eller bære en fyramulet (fyrkegle) regelmæssigt. Så vil harmoni, stabilitet og succes altid herske i deres liv.

Fyr har en positiv effekt på det menneskelige biofelt. Hun har en magisk aura, ved hjælp af hvilken planten skaber beskyttelse usynlig for øjet omkring den, der henvendte sig til hende for at få støtte.

Det er bemærkelsesværdigt, at en plante ikke kun kan påvirke livsbegivenheder, karakter eller humør, men også fysisk tilstand. Fyramuletter lindrer fantomsmerter, lindrer muskelklemmer. Den nåletræslugt af planten beroliger, fjerner enhver spænding, ødelægger angst og skyld. Træet har en positiv effekt på nervesystemet og befri en person fra neuroser og depression, apati. Pine giver en kraftig udbrud af energi, der hjælper med at modstå stress samt eventuelle negative magiske påvirkninger.

Fyrretræets magi
Fyrretræets magi

Dette magiske træ, udstyret med forskellige magiske egenskaber, absorberer let ethvert negativt. Fyr renser både kroppen og sjælen og rummet omkring det. Hun tager villigt væk sygdomme, negative følelser og forskellige oplevelser. Og gensidigt giver ro i sindet, en følelse af fred, tillid til fremtiden. På trods af evnen til at modstå mørke i dens forskellige manifestationer kan fyrretræet ikke fjerne det onde øje, skaden eller forbandelsen fra en person fuldstændigt. Men han er i stand til at fungere som en fremragende talisman-amulet, der beskytter mod onde kræfter.

Fyrretræet er klar til at give en person visdom, lære ham lettere at forholde sig til eventuelle fejl og svigt i livet og få værdifuld erfaring fra dem. Amuletter fra denne plante hjælper med at udvikle sig åndeligt, de støtter på vejen for personlig vækst og udvikling. Fyrkegler eller nåle, valgt som talismaner, vil oplade en person med inspiration og kreativ energi. De giver dig ikke mulighed for at give efter for vanskeligheder, de vil tiltrække held og succes i livet.

De tidligere nævnte runer angiver visse magiske egenskaber ved fyrretræ:

  • Dagaz - beskyttelse, bevægelse mod lys, ødelæggelse af mørke og negativitet;
  • Eyvaz - beskyttelse, viljestyrke og styrke, tillid;
  • Kano - intelligens, åndelig udvikling, belysning og indsigt, lysets sejr over mørket.

Ved hjælp af fyrbarkprodukter kan du bringe velstand, velstand og godt helbred ind i livet. Fra et magisk synspunkt er planten også et symbol på frugtbarhed, overflod, lykke, fred og ro.

Anbefalede: