Sådan Laver Du Dig Selv Et Nytårskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Dig Selv Et Nytårskort
Sådan Laver Du Dig Selv Et Nytårskort

Video: Sådan Laver Du Dig Selv Et Nytårskort

Video: Sådan Laver Du Dig Selv Et Nytårskort
Video: Pas på dig selv, og få et godt nytår - TV-Ishøj 2024, Kan
Anonim

Et eksklusivt lykønskningskort bliver ikke kun en symbolsk tilføjelse til hovedgaven til nytår, men kan også være en uafhængig gave, der vil udtrykke dine gode ønsker. Det er ikke svært at lave et smukt postkort.

Sådan laver du dig selv et nytårskort
Sådan laver du dig selv et nytårskort

Er det nødvendigt

  • - farvet papir
  • - slikindpakninger
  • - affaldsrester
  • - knapper;
  • - perler
  • - tørrede grene, grannåle osv.;
  • - universel lim
  • - Dobbeltsidet tape
  • - tyk pap.

Instruktioner

Trin 1

Vælg en visuel stil. Hvis dit postkort er beregnet til en elsket, er romantiske motiver simpelthen nødvendige - et hjerte, en stjerne, en blomst osv. Børnekort skal være lyse og venlige, og hvis du præsenterer en gave til en kollega, så lav designet elegant. Venner vil være glade for at modtage noget sjovt og originalt i gave, og forældre vil være glade for et traditionelt retro-stil postkort.

Trin 2

Tegn en skitse. Marker elementernes hovedarrangement direkte på et kartonark med en tynd blyant - den centrale del vil blive optaget af hovedtegningen eller applikationen, efterlad det næststørste sted for teksten, planlæg dekorative detaljer rundt om kanterne og på tilbage.

Trin 3

Tegn billeder og underskriv postkortet. Du bruger helt sikkert de tegnede elementer, selvom de ikke er de vigtigste - de anvendes først. Derefter skal forhænget placeres, hvis det er bestemt af designet - du kan stramme individuelle hjørner med stykker satin, springe båndet i form af et bogmærke, tilføj et blonderstof på bagsiden.

Trin 4

Pynt lykønskningsteksten med lyse markører eller bogstaver skåret ud af andet papir, som skal matche postkortets stil. Glem ikke at abonnere.

Trin 5

Udfør applikationen. Julekortet er dekoreret med snefnug lavet af skinnende indpakning, små buer lavet af raslende slikindpakninger, stykker skum, der efterligner sne osv. Byg et juletræ ud af små grannåle og lim små perler eller perler i stedet for legetøj.

Trin 6

Postkort med en generel idé og intet rod af billeder ser spektakulære ud. Derfor, hvis dit postkort ikke er beregnet til et barn, skal du dekorere i en tilbageholdt stil - lad hovedelementet være en ting, men du skal arrangere det i overensstemmelse med lejligheden.

Anbefalede: