Konstantin Soloviev: Biografi Og Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Konstantin Soloviev: Biografi Og Privatliv
Konstantin Soloviev: Biografi Og Privatliv

Video: Konstantin Soloviev: Biografi Og Privatliv

Video: Konstantin Soloviev: Biografi Og Privatliv
Video: Константин Соловьев - биография, личная жизнь, жена, дети. Актер сериала Остров обреченных (2019) 2024, April
Anonim

Konstantin Soloviev er en skuespiller, der er kendt for sine mange roller i kriminalitetsdetektiver og seriemelodramaer. Hans biografi er meget interessant. I begyndelsen af sin karriere stod skuespilleren konstant over for vanskeligheder. Imidlertid lykkedes det ham at håndtere dem let. I dag har Konstantin mange fans og kvindelige beundrere, der elsker ham ikke kun for hans brutale udseende, men også for hans mesterlige rolleudførelse.

Konstantin Soloviev med sin kone Anastasia
Konstantin Soloviev med sin kone Anastasia

Konstantin Soloviev er en populær skuespiller. Han fik berømmelse takket være sine roller i projekter med flere dele. Mere end en gang måtte han belyse billederne af militæret, detektiver og bare hårde mænd i film. Høj vækst (186 cm) og brutalt udseende hjalp ham med dette.

Skuespillerens ungdom

Den fremtidige skuespiller blev født i Moskva i 1984, 28. januar. Det skete i en almindelig familie, der ikke havde noget at gøre med filmindustrien. Hans far arbejdede som politibetjent, hans mor var ingeniør. Uanset farens erhverv var rolighed og flid ikke skuespillerens hovedkaraktertræk. Spørgsmålet om udelukkelse blev ofte rejst. Konstantin tog sig op i 9. klasse.

Det første erhverv er sygeplejerske. Efter at have fået en medicinsk uddannelse og efter at have arbejdet lidt på hospitalet, indså Konstantin, at en sådan aktivitet slet ikke appellerede til ham. Jeg kunne heller ikke afslutte politiskolen, da jeg kun havde studeret i to år.

Min søster hjalp med at bestemme aktivitetsområdet. Det var hun, der rådede mig til at gå ind i dramaskolen, hvilket han gjorde. Men kun ved andet forsøg. Indtil 1999 lærte Konstantin det grundlæggende i at handle på Shchukin School.

Livet i Amerika

Skuespillerens biografi er ganske interessant. Efter eksamen fra college rejste han næsten straks til USA. Han fik ikke roller i staterne, så han måtte bevise sig ved at arbejde som fitnessinstruktør. Faget viste sig at være rentabelt. Konstantin mistede ikke kontakterne med Rusland og deltog i optagelserne af forskellige film. I flere år boede skuespilleren i to lande.

Kreativ måde

Kostya steg til teatralsk scenen i løbet af hans studieliv. Efter at have modtaget sit eksamensbevis arbejdede han på Vakhtangov-teatret. Før han rejste til staterne, optrådte han i flere forestillinger.

Han fik også sin filmdebut under sine studier. I 1998 fik den talentfulde skuespiller en stuntrolle i filmen "Black Ocean". Hun var ubetydelig. Så fik han en rolle i tv-serien "Let's Meet". I 2000'erne prøvede han ofte billederne af detektiver, politibetjente og krigere, hvilket blev lettet af hans atletiske og strenge udseende. Konstantin håndterede alle rollerne mesterligt. Han kan ses i film som "Brigade", "Soldater", "Maroseyka, 12", "In August 44th".

Hovedrollerne i en skuespillers karriere ventede ikke længe. Konstantin kaldes til optagelsen i filmen "Summer Rain". Publikum så ham i form af en læge. Det var efter screeningen af denne film, at skuespilleren begyndte at vises ikke kun i kriminelle detektivhistorier, men også i seriedramaer. 2016 var rig på hovedroller. Konstantin medvirkede i filmprojekter som "Vera", "Military Fitness", "Min elskede svigermor", "Kvinden i hans drømme." Efter et stykke tid blev en efterfølger til serien "The Other Major Sokolov", elsket af mange fans, vist på tv.

Livet fra sættet

Første kærlighed - Amerikanske Celine, for hvis skyld han gik for at bo i Amerika. Kendskab til hende skete i "Pike". I flere år blev Constantine revet mellem Rusland og Amerika. Forholdet til pigen viste sig ikke at være langt. På sættet af serien "Lace" var der et bekendtskab med Evgenia Akhremenko. Diplomatens datter boede også i staterne. For hendes skyld brød Constantine op med Celine. Efter brylluppet flyttede Konstantin og Eugene til Rusland. Forholdet faldt imidlertid fra hinanden efter 3 år.

Konstantin er nu gift. Hans valgte hedder Anastasia. Hun er model og danser. Bekendtgørelsen fandt sted på sættet. Anastasia er 15 år yngre end Constantine, men det generer dem slet ikke. I 2011 havde de et barn. Datteren hed Elizabeth.

Anbefalede: