Sådan Genkender Du Din Protektor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genkender Du Din Protektor
Sådan Genkender Du Din Protektor

Video: Sådan Genkender Du Din Protektor

Video: Sådan Genkender Du Din Protektor
Video: Узнав этот секрет вы больше никогда не выбросите перегоревшую лампочку!!! 2024, April
Anonim

Navnet på en person i ortodoksien afspejler nadveren for en unik, dyrebar person, det forudsætter personlig kommunikation med Gud. Navnets kraft er så stor, at for eksempel ikonernes hellighed kun er gyldig, hvis helgenens ansigt "bekræftes" af hans skrevne navn.

find ud af din protektor
find ud af din protektor

Instruktioner

Trin 1

Traditionen med at navngive børn til ære for ortodokse helgener går tilbage til det gamle Ruslands tid. Barnet blev opkaldt efter helgenen, hvis hukommelse blev fejret den ottende dag efter babyens fødsel (den ottende dag er et specielt ortodoks symbol, der betegner Himmeriget).

Trin 2

Senere begyndte de at afvige fra denne tradition, og forældrene gav barnet navnet på den helgen, hvis liv og handlinger var særligt nær og ærbødig over for dem. Denne helgen blev skytshelgen for spædbarnet. Man mente, at skytshelgen sender særlig nåde til folk, der bærer hans navn.

Trin 3

I dag genopliver traditionen med navnedagen (fejring af engeldagen - skytshelgens hukommelsesdag) kun. Hvordan finder man ud af, hvem deres hellige er lånere, og på hvilken dag fejres hans navnedag?

Trin 4

Hvis en persons navn er på Christmastide, kan du vælge enhver helgen, hvis hukommelse fejres den næste dag efter personens fødsel eller dåb. Hvis navnet ikke er på juletid, skal du kontakte kirken, hvor dåben fandt sted. Der skal føres fortegnelser over dåbsproceduren og skytshelgens navn.

Trin 5

Hvis det er umuligt at gå i kirken, kan du uafhængigt vælge en helgen som skytshelgen. Det er nødvendigt at studere de helliges liv, vælge den, der er tættest på synspunkter og hellige gerninger.

Trin 6

I henhold til en helgens gerninger kan du langs hans livssti vælge skytshelgen for et bestemt erhverv. For eksempel ærede søfolk fra oldtiden St. Nicholas Wonderworker. Det menes, at en bøn appel til skytshelgen giver styrke i en vanskelig situation.

Trin 7

Det er overflødigt at sige, at en troende er godt bekendt med sin beskyttelses livssti og holder et ikon med ansigtet derhjemme. Patronhelgens liv tjener som et eksempel og en inspirationskilde.

Anbefalede: