Igor Voinarovsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Igor Voinarovsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Igor Voinarovsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Igor Voinarovsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Igor Voinarovsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: ПОЮ НЕ ГОЛОСОМ, А СЕРДЦЕМ (SUB) 2024, April
Anonim

Ikke kun luksusgenstande eller en bankkonto kan arves. De fleste kreative dynastier dannes på grund af en bestemt genetisk type. Igor Voinarovsky er en tredje generation skuespiller.

Igor Voinarovsky
Igor Voinarovsky

Glad barndom

Moderne unge ved lidt om, hvem fyrene er. Tabet er lille, men irriterende. For flere år siden blev en meget middelmådig film kaldet "Hipsters" udgivet. En af hovedrollerne i dette billede blev spillet af Igor Voinarovsky. Dette projekt kan tjene som et godt eksempel på, hvordan middelmådig retning ødelægger en god idé. Skuespillerne arbejdede godt. Imidlertid præsenteres det generelle plot og hovedepisoder på en ekstrem skematisk og ofte primitiv måde.

Igor Voinarovsky blev født den 19. oktober 1983 i en familie af kreativ intelligentsia. Forældre boede i Moskva. Min far sang i operaen. Mor tjente som skuespillerinde i det akademiske musikteater. Drengens bedstefar og bedstemor var også berømte kunstnere i operetteatret. Der er intet overraskende, at Igorek fra en ung alder drømte om at følge i sine forfædres fodspor. Han behøvede ikke at gåde over spørgsmålet om, hvilket aktivitetsområde han skulle bruge sin energi på.

Professionel aktivitet

For at få en specialuddannelse gik Voinarovsky efter skole ind i den berømte Shchukin Theatre School. Som en del af uddannelsesprogrammet deltager Igor i produktioner på scenen i Vakhtangov-teatret. En gruppe studerende valgte et teaterstykke af Vasily Shukshin "Kræsne heste" som speciale. Publikum og kolleger vil huske Voinarovskys optræden om aftenen med den franske sang "Når alt er forbi" i lang tid. For en ung skuespiller var dette kun begyndelsen på en karriere.

Igor dimitterede fra college i 2004, og efter et stykke tid blev han accepteret i gruppen af teatret "Peter Fomenkos værksted". Den unge skuespiller måtte igennem en prøvetid. Intet særligt, denne procedure er forudsat for alle nyankomne. Voinarovsky blev organisk integreret i sceneprocessen under vejledning af kultdirektøren. Han spillede i forestillingerne "Alice Through the Looking Glass", "Rhino", "Tales of the Ardennes Forest".

På sættet

Igor Voinarovsky blev inviteret til at spille film, mens han stadig var studerende. Han spillede sine første comeroller i tv-serien "Truckers" og "Samara-Gorodok". Det skal bemærkes, at Igor arvede fremragende vokalevner fra sin far. Han arbejdede i filmen "The Winter Path" og udførte Demons arie fra operaen med samme navn af Rubinstein. Det sjove er, at denne single ikke er inkluderet i manuskriptet. Direktørerne fandt dog en mulighed for at inkludere ham i filmen.

Alt er kendt om Vonarovskys arbejde til mindste detalje. Samtidig vides der ikke noget konkret om skuespillerens personlige liv. Alder, som de siger, er passende. Det er tid til at få en kone eller en elskerinde. At spille rollen som mand eller elsker for Igor koster intet. Fans venter. Fans håber. Tiden løber.

Anbefalede: