Sådan Sys Du Et Kasseapparat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du Et Kasseapparat
Sådan Sys Du Et Kasseapparat

Video: Sådan Sys Du Et Kasseapparat

Video: Sådan Sys Du Et Kasseapparat
Video: Ледибаг против SCP! Мультяшная девочка ЙоЙо втюрилась в Супер Кота! в реальной жизни! 2024, Oktober
Anonim

Næsten alle forældre til førsteklassinger, der samler deres børn i skole, står over for lærerens krav om at sy et kasseapparat til bogstaver og tal alene. Lærere forklarer dette krav ved, at købskasser ikke er praktiske, upraktiske, og kort med bogstaver og tal i er for små. Men hvordan syr du kasseapparatet korrekt?

Sådan sys du et kasseapparat
Sådan sys du et kasseapparat

Er det nødvendigt

  • - stof til bunden
  • - foringsstof
  • - pap til indsættelse
  • - film til lommer
  • - hvid pap til kort.

Instruktioner

Trin 1

Kasseapparater med bogstaver og tal skal sys separat - så det vil være mere praktisk for barnet. Du har også brug for et sæt sæt lærred, som din første klasser vil lægge ord og eksempler på. Vælg først et stof til kassen. Det er bedre at tage det tæt, for eksempel denim. Hvis du vil have kasseapparatet på en solid base, skal du vælge pap til indsættelse. For et tekstsæt lærred kræves pap. Køb en tyk film til dine kasselommer i en isenkræmmer.

Trin 2

Skær stoffet og filmen op. For et kasseapparat med bogstaver skal du tage en base 40x30 cm, så viser det sig at være 40 celler (5 rækker med 8 celler). Størrelsen på cellen er 5x4 cm. Skær 5 strimler fra filmen, 4 cm brede og 40 cm lange. Sy filmen til bunden og sy lommerne.

Trin 3

Til foringen skal du tage endnu et stykke stof 40x30 cm. Placer foringen over bunden på den side, hvor lommerne er. Sy det til bunden på tre sider. Sluk og sy den fjerde side. Hvis du vil have kasseapparatet til at blive solidt, kan du lægge hård pap i samme størrelse som det resulterende kasseapparat.

Trin 4

På samme måde syr de kasseapparatet til numre, kun cellerne har brug for mindre - af antallet af tal og aritmetiske tegn. Sy det i 16 celler (4 lange og 4 høje) eller 18 celler (6 lange og 3 høje). Antallet af celler i en række skal være ens, så kasseapparatet kan foldes i to.

Trin 5

Til stiksætningsstoffet skal du tage en strimmel stof 25x15 cm. Sy to strimler af film 4 cm brede til den. Lav ikke lommer. Sy foringen på samme måde som til kassen. Det er bydende nødvendigt at lægge en pap indeni, ellers er det ubelejligt for barnet at vise det foldede ord til læreren.

Trin 6

Det sidste trin er at lave bogstaver, tal, tegnsætningstegn og aritmetiske tegn. Kort med hvert bogstav eller nummer skal laves 3-4 kopier. Der kræves bogstaver både små og store bogstaver. Kortets størrelse er ca. 3x4,5 cm, så kortets top ser lidt ud af lommen.

Anbefalede: