Hvordan Man Laver En Antenne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Antenne
Hvordan Man Laver En Antenne

Video: Hvordan Man Laver En Antenne

Video: Hvordan Man Laver En Antenne
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Hvis dit tv ikke "fanger", og kanalerne ikke er klare, skal du overveje at installere en ny antenne. Du kan oprette forbindelse til DTV-standard-tv på rekordtid og uden særlige økonomiske omkostninger. Ved hjælp af disse instruktioner kan du se digitalt tv i høj kvalitet derhjemme.

En sådan simpel antenne. Og så effektiv
En sådan simpel antenne. Og så effektiv

Instruktioner

Trin 1

Find en kupon til tilslutning af DTV-standard-tv, eller bestil en forbindelse. Selvfølgelig er det bedre at oprette forbindelse til en kupon - du kan spare penge med en rabat.

Trin 2

Vi køber et par 0,5 liters aluminiumsdåser og tømmer dem. Du kan inde, du kan ikke. Radiofrekvenserne af interesse for os ligger i området fra 300 MHz til 3 GHz, hvilket svarer til en bølgelængde på 10 cm til en meter. Vores aluminiumsdåser, korrekt tilsluttet, opfanger sådanne bølger uden problemer.

Trin 3

Skær en tredjedel af dåsen af. Effekten af de resterende to tredjedele vil være god, men i princippet behøver dåser ikke at blive skåret af. Det afhænger virkelig af din fantasi. Vi binder ledningerne til banken for at forbinde vores hjemmelavede antenne til tv'et. Dette kan gøres ved at eksponere enden af ledningen og løkke dåseåbneren i en løkke.

Trin 4

Vi udfører alle ovenstående operationer med den anden bank. Vi leder efter et rør lavet af tykt pap. Vi installerer vores dåser i det, fastgjort til hinanden med en ledning, så de er mere sikkert forbundet der, og så vores antenne ikke samler støv.

Trin 5

Vi borer et hul i røret og fører ledningen gennem det, hvis ende vi fastgør til antennens "stik". Så satte vi dåser i røret, og det er det. Vores antenne, der giver adgang til digitalt tv i høj kvalitet, er klar.

Anbefalede: