Sådan Sys Du En Gotisk Kjole

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du En Gotisk Kjole
Sådan Sys Du En Gotisk Kjole

Video: Sådan Sys Du En Gotisk Kjole

Video: Sådan Sys Du En Gotisk Kjole
Video: Sådan syr du en smockkjole 2024, Kan
Anonim

Den gotiske stil opstod i middelalderens Frankrig og omfattede næsten alle kunstværker. Hovedtræk ved den gotiske stil i tøj betragtes som overvægten af lodrette linjer. En gotisk stil kjole kan være lang til gulvet og udvides til bunden, eller den kan bestå af et korset og en fluffy lagdelte nederdel. Et korset er en konstruktion af flere lag af dårligt strakt stof og specielle knogler. At sy en gotisk kjole er ikke svært, selvfølgelig underlagt en vis erfaring og lyst.

Sådan sys du en gotisk kjole
Sådan sys du en gotisk kjole

Er det nødvendigt

Stoffer, tilbehør, syforsyninger

Instruktioner

Trin 1

Tænk først på modellen til din kjole. Uanset om det bliver langt eller kort, smalt eller bredt. Derefter skal du vælge de relevante mønstre til den tilsigtede model og tage alle de nødvendige målinger.

Trin 2

Vælg et stof. I gotisk tøj er de mest populære silke, glat læder, chiffon, patentstof og satin. Hvad angår farven, lad os sige, at den slet ikke behøver at være sort: mørkeblå, mørk lilla, lilla og endda hvid er tilladt. Selvom sort naturligvis har en klar overvægt.

Trin 3

Skær forsigtigt detaljerne på kjolen ud. Fortsæt derefter direkte med at sy. Sørg for at overskyde alle kanterne på delene med en overlock. Sy stykkerne sammen ved hjælp af de instruktioner, der fulgte med mønsteret. Glem ikke montering i processen. Glat det færdige produkt godt.

Trin 4

Begynd nu med at afslutte kjolen. I det gotiske tøj indtager hun måske det vigtigste sted. Når alt kommer til alt er det takket være den ejendommelige finish, at du ikke kun kan få en elegant sort kjole, men en kjole i gotisk stil. En maske er altid til stede i klar-til-brug tøj, for eksempel på ærmerne. Brug desuden alle slags blonder til udsmykningen af kjolen, ikke nødvendigvis sort. Med deres hjælp kan du opnå effekten af sensualitet, erotik. Forresten kan du bruge revne snørebånd. Hvis du ikke er inspireret af blonder, skal du bruge flæser på manchetterne og langs kjolens forneden. Eller prøv at pynte det med satinbånd i taljen og halsen. Blodrøde eller hvide bånd vil se godt ud - du kan spille i kontrast, og her er kjolen færdig! Det bekræfter virkelig den gotiske kvindes mysterium. Det er sandsynligvis, hvad der inspirerer verdensberømte modedesignere til at bruge gotiske motiver, når de opretter deres kollektioner.

Anbefalede: