Sådan Syes En Kimono Til Karate

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes En Kimono Til Karate
Sådan Syes En Kimono Til Karate

Video: Sådan Syes En Kimono Til Karate

Video: Sådan Syes En Kimono Til Karate
Video: ДЕТСКОЕ КИМОНО // ARAWAZA LIGHTWEIGHT WKF // ДЕЛАЕМ ЗАМЕРЫ // ПОДБИРАЕМ РАЗМЕР 2024, Kan
Anonim

Kimono er behageligt tøj til sportsaktiviteter (sambo, hegn, judo, karate og andre). En funktion er manglen på et størrelsesområde som sådan, da bredden justeres med et bælte.

Sådan syes en kimono til karate
Sådan syes en kimono til karate

Er det nødvendigt

  • - tøjet;
  • - materialer til syning
  • - det grundlæggende i klipning og syning.

Instruktioner

Trin 1

Begynd at sy kimonoen ved at klippe detaljerne. Det første trin er at skære ryggen, som er en rektangulær form. Forsiden er et lignende rektangel skåret i to lige store halvdele. Skær en halsudskæring på bagsiden, hvis diameter er lig med halvdelen af halsen. Ærmerne har også rektangulær form, hver ærme skal typisk være 75 cm bred for en voksen. Vælg længden i overensstemmelse med personens fysiske parametre under hensyntagen til, at ærmerne ikke forstyrrer under træning.

Trin 2

Sy derefter de to forreste halvdele bagpå langs en linje fra halsudskæringen til kanten af skulderen. Sy ærmerne på en sådan måde, at sømmen på ærmet er tilpasset den forrige søm. Sy den forberedte ærme i form af et rør foldet halvt bagpå og foran fra skulderkanten til bundlinjen. Den anden ærme skal sys på samme måde.

Trin 3

Det næste trin er at sy forlængerne til frontlisterne og til halsudskæringen. Forlængelserne foran er rektangler, og halsen er en trekant. I samme fase tilrådes det at behandle sømmenes åbne kanter, så stoffet ikke smuldrer.

Trin 4

Lav et bælte. Bredden på en kvindes bælte er et stykke stof, der er 6 meter langt og 60 cm bredt. Efter behandling opnås et 30-centimeter bælte. Det færdige mænds bælte skal være 10 cm bredt og ca. to meter langt.

Anbefalede: