Hvordan Man Pakker Slik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Pakker Slik
Hvordan Man Pakker Slik

Video: Hvordan Man Pakker Slik

Video: Hvordan Man Pakker Slik
Video: Slik pakker du sekken 2024, Kan
Anonim

På helligdage skal alt være smukt og lyst - gaver, interiør, tøj, ansigter! Kom med en fortryllende emballage til en sådan ikke helt original gave som slik, og din gave passer perfekt ind i feriens atmosfære.

Hvordan man pakker slik
Hvordan man pakker slik

Er det nødvendigt

  • - lyst indpakningspapir
  • - satinbånd;
  • - skinnende stof
  • - saks.

Instruktioner

Trin 1

Til slik, som du har købt efter vægt uden en æske, kan du sy originale poser i smukt stof. Organza, brokade, taft og andre elegante lyse materialer er perfekte. Her er det kun vigtigt at beregne størrelsen, så posen ikke bliver for stor, da en næsten tom pakke ikke ser særlig flot ud. For lille og vanskelig at binde er heller ikke en mulighed; vælg den rigtige størrelse ved at fylde slik i forskellige plastposer. Mål derefter den passende mulighed, og skær rektangler af den størrelse ud fra stoffet. Sy en taske, kanten kan trimmes med en bias-tape eller pailletter. Læg slikene i den taske, du har lavet, og bind dem med et smukt satinbånd.

Trin 2

Hvis du absolut ikke har tid til at købe bånd, indpakningspapir og andet festligt glitter, så dykk ned i mezzaninen på jagt efter et stykke originalt tapet. Du kan pakke en kasse chokolade med dette stykke og binde det med tykke striketråde med en knap trådet igennem dem. Skær feriesymbolet ud af farvet papir og lim det ovenpå eller læg det under tråden - du får en meget original emballage til chokolade.

Trin 3

Gå til en emballageforretning og hent en æske eller pose til dine chokolader. For at bandage det skal du bruge et specielt bånd med et lyst tryk, der passer til denne ferie.

Trin 4

Kassen med chokolade kan pakkes ind i stilfuldt vokspapir, hvorpå du kan klæbe et navneskilt med navnet på den person, som gaven er beregnet til. I samme farve som pladen limes en dekorativ papirblomst med en original knap eller perlekerne. Bind den indpakket kasse med et par tynde satinbånd, og fastgør dem med en stilfuld tøjklemme eller hårklips.

Trin 5

Find tomme maddåser, dåser eller plastdåser i dit hjem. Dæk dem med lyst papir med et festligt mønster, læg slik i dem, luk låget og bind med et bånd.

Trin 6

Skokasser er perfekte til gaveindpakning, hvis du dekorerer dem med smukt stof eller papir. Kombiner disse materialer efter farve, skar buer, blomster, sommerfugle og andre elementer, der er egnede til denne ferie, ud. Pynt æskerne med al denne skønhed, læg slik i dem og bind dem med buer.

Anbefalede: