Sådan Plejer Du Et Gourmetmonster

Sådan Plejer Du Et Gourmetmonster
Sådan Plejer Du Et Gourmetmonster

Video: Sådan Plejer Du Et Gourmetmonster

Video: Sådan Plejer Du Et Gourmetmonster
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

Monstera gourmet er en plante af aroid-familien. Der er omkring 50 typer monstera i alt. På trods af sin vilde oprindelse er denne plante "rodfæstet" i lejligheder, huse og kontorer, elsket af blomsterproducenter for sin storhed og skønhed.

Hvordan man plejer et monster
Hvordan man plejer et monster

Monstera gourmet er en liana med luftige rødder og mørkegrønne usædvanlige blade. Hos unge planter er bladene hjerteformede og ikke adskilt, mens de i gamle er perforerede, store. Nogle gange, hvis planten ikke har nok lys, kan bladene være uden huller.

Monstera elsker varme og lys, men tåler ikke direkte sollys. Penumbra er ideel til hende. Jordens farve skal være konstant fugtig, fugtgennemtrængelig.

Monstera er en delikatesse, da vi er hjemmehørende i de amerikanske regnskove, vi kender det som et husplante. Det kaldes ofte en kontorblomst. Det er virkelig meget praktisk for kontoret, da denne blomst med god pleje danner en frodig, kraftig busk med smukke, usædvanlige blade, der pryder ethvert rum.

Du kan befrugte monsteret sikkert. Ideelt set skal dette gøres hver 14. dag.

Da monstera ikke har en hovedstamme, har den brug for en god støtte for at danne en smuk busk.

Vask eller aftør monstera-bladene mindst en gang om måneden. Dette er nødvendigt for at forbedre gasudvekslingen. Så bladene skinner, har en rig, lys farve. Derudover, da monstera elsker høj luftfugtighed, skal den sprøjtes.

Planten formerer sig ved importerede frø, skyder eller drysser vinstokken med jorden.

Anbefalede: