Sådan Bruges En Skrifttype I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Skrifttype I Photoshop
Sådan Bruges En Skrifttype I Photoshop

Video: Sådan Bruges En Skrifttype I Photoshop

Video: Sådan Bruges En Skrifttype I Photoshop
Video: MA Creation How to make Tsk font in Photoshop cc 2024, April
Anonim

Skrifttyper bruges ikke kun i grafikprogrammer. De bruges også meget i Photoshop. Bogstaver i Photoshop kan skrives lodret og vandret, vrides og placeres på en række forskellige geometriske overflader. Men det er ikke alt. Ved hjælp af filtre og specielle tricks er det muligt at opnå fantastiske effekter.

Sådan bruges en skrifttype i Photoshop
Sådan bruges en skrifttype i Photoshop

Er det nødvendigt

Adobe Photoshop-program

Instruktioner

Trin 1

Du kan placere en skrifttype i Photoshop både lodret og vandret ved at oprette en ny fil. Brug derefter værktøjet Type (tekst) til at skrive ordet i enhver skrifttype i en hvilken som helst farve. For at få bogstaverne til at stå vandret, skal du bruge værktøjet Horisontal type. Hvis du ønsker, at ordet skal skrives lodret, skal du gå til værktøjet Lodret type. Når du har valgt teksten med musen, kan du ændre skrifttype og størrelse. Størrelsen ændres også med Ctrl + T-genvejstasterne.

Trin 2

Skrifttypen kan også placeres på overfladen af geometriske former eller udsættes for forskellige deformationer. Det er nødvendigt at oprette en blank i enhver størrelse i enhver farvetilstand. Derefter, igen ved hjælp af Type-værktøjet, skal du oprette inskriptionen. Gå derefter til Lag øverst på kommandolinjen og find Type - Warp Text. I den menu, der åbnes, skal du vælge Stil og anvende på skrifttypen. På denne måde kan en lang række effekter opnås.

Trin 3

Ud over disse enkle skrifttypeskift i Photoshop kan du gøre rigtige mirakler med bogstaver. Photoshop lader dig f.eks. Oprette en "guld" skrifttype. For at gøre det på denne måde skal du oprette et nyt billede i RGB-tilstand. Brug knappen Ny kanal i kanalpaletten til at oprette en ny kanal. Efter at have gjort forgrundsfarven hvid skal du sørge for, at arbejdet er i den nye kanal, og skrive teksten ved hjælp af typen. For at fortsætte med at arbejde skal du raste lag. På paletten Lag skal du højreklikke på laget og vælge Rasteriseret lag.

Trin 4

Vi fortsætter med at skrive med "gyldne" bogstaver. Brug Magic Wand-værktøjet eller W-genvejstasten til at vælge bogstaverne. Tolerance kan indstilles til en hvilken som helst værdi undtagen 255 og tæt på den. Valget skal gemmes i en separat kanal som en maske. For at gøre dette skal du klikke på den hvide cirkel afgrænset af den stiplede linje i bunden af kanalpaletten.

Trin 5

Nu skal du gøre den nyoprettede kanal aktiv ved blot at klikke på den med musen.

Derefter skal du sløre det ved hjælp af Gaussian Blur-filteret fra Blur filters-sektionen. Sløringsradius skal indstilles til 2-3 pixels.

Trin 6

Derefter skal du gå tilbage til RGB-kanalen og åbne paletten Lag. Når du har sørget for, at laget med teksten er aktivt, skal du udføre følgende handlinger. Du skal åbne Filtres - Render - Lightind Effect. I sektionen Teksturkanal skal du vælge en kanal med sløret tekst. Efterlad indstillingerne som følger: Lystype - Spotlight, Intensitet - 35, Fokus - 69, Glans - 0, Materiale - 69, Eksponering - 0, Atmosfære - 8, begge farver i indstillingerne er hvide. Derefter skal du give bogstaverne et metallisk look. Gå til billede - justeringer - kurver og manipuler kurverne for at opnå det ønskede resultat.

Trin 7

Det sidste trin er at farve bogstaverne for at gøre skinnende guld ved hjælp af Image - Ajustments - Hue / Saturations. Derefter skal du indstille afkrydsningsfeltet Сolorized og bruge skyderne til at vælge de relevante parametre. Den viden, der er opnået ved at oprette de "gyldne" bogstaver, kan bruges til at opfinde andre effekter.

Anbefalede: