Hvordan Citadellet Blev Filmet

Hvordan Citadellet Blev Filmet
Hvordan Citadellet Blev Filmet

Video: Hvordan Citadellet Blev Filmet

Video: Hvordan Citadellet Blev Filmet
Video: Citadellet 2024, April
Anonim

Militærdramaet fra den russiske instruktør Nikita Mikhalkov "Burnt by the Sun 2: The Citadel" blev frigivet på russiske og verdensskærme i maj 2011. Filmen blev en logisk fortsættelse af dramaet "Brændt af solen".

Hvordan filmen blev lavet
Hvordan filmen blev lavet

I 1994 skabte det russisk-franske krigsdrama Burnt by the Sun et stænk i filmsamfundet og vandt en Oscar for bedste udenlandske film. På trods af at afslutningen af billedet var ret entydig, besluttede direktør Nikita Mikhalkov et par år senere at vende tilbage til historien om divisionskommandør Sergei Kotov, hans kone Marusya, datter Nadia og en familieven, der viste sig at være en forræder, en medarbejder i NKVD Mitya. I 2010 blev efterfølgeren til Burnt by the Sun frigivet. Anden del af trilogien med titlen "Anticipation" blev den russiske film med det højeste budget fra og med 2012.

Det sidste billede, "Citadellet", skulle vises i vid udbredelse i november 2010, men premieren blev af en eller anden grund udsat til 2011. Filmen blev filmet parallelt med "Forventning", alle hovedskuespillere involveret i den første "Brændt af solen" deltog i den: Nikita Mikhalkov som Kotov, Nadezhda Mikhalkov som hans datter Nadia, Oleg Menshikov som Mitya. Victoria Tolstoganova blev den eneste nye skuespillerinde, der spillede en allerede berømt karakter. Hun prøvede billedet af Kotovs kone Marusya i stedet for Ingeborga Dapkunaite, der ikke accepterede instruktørens krav om at nægte at deltage i reality showet Big Brother til filmoptagelse.

Forberedelsen til "Citadel" tog skuespillerne meget tid og krævede en vis mængde mod og flid fra hver. Nadezhda Mikhalkova, hvis heltinde bliver ansat i den medicinske enhed i krigen, gjorde en praktikplads på Burdenko hospitalet og lærte at åbne ampuller med medicin med den ene hånd. Dmitry Dyuzhev, der spillede hviderussisk, tog lektioner i hviderussisk. Og Victoria Tolstoganova kom hurtigt i form efter fødslen, da hun under filmoptagelsen formåede at blive mor to gange og blive gravid med en tredje baby.

Filmen blev skudt både i pavillionerne i Mosfilm, hvor Kotovs dacha blev bygget, og på stedet, hovedsageligt i Gorokhovets, ved Klyazma-floden, hvor en bro, en kirke (senere sprængt i rammen) og et hundrede meter citadel blev bygget.

Anbefalede: