Sådan Binder Du En Blomst Til En Hat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Binder Du En Blomst Til En Hat
Sådan Binder Du En Blomst Til En Hat

Video: Sådan Binder Du En Blomst Til En Hat

Video: Sådan Binder Du En Blomst Til En Hat
Video: Se hvordan du binder din egen forårsbuket 2024, Kan
Anonim

Hver mor ønsker at strikke en smuk hat til sin datter. Du kan dekorere en sådan hat med smukke strikkede blomster. Det er bedst at hækle sådanne blomster. Det tager ikke meget tid, og en smuk hovedbeklædning dekoreret med dette tilbehør vil glæde din datter og dig.

Sådan binder du en blomst til en hat
Sådan binder du en blomst til en hat

Instruktioner

Trin 1

Sæt først en kæde på tres kædesting.

Trin 2

I den fjerde sløjfe skal du strikke en dobbelt hækling, derefter strikke en luftsløjfe, springe en basesløjfe over og strikke en dobbelt hækling. Gentag dette fragment, som et resultat får du et maske med mange huller placeret efter hinanden.

Trin 3

Bind et kronblad i hvert hul. For at gøre dette skal du gentage strikningen i hvert hul: enkeltmaske, tre dobbeltmasker, enkeltmaske. Nu har du et bånd af kronblade.

Trin 4

Det næste trin er at dreje det resulterende bånd omkring det første kronblad, og når du vrider det, sy bunden af kronblade med en nål. Når blomsten er syet, skal du rette kronblade og læg dem forsigtigt ind i hinanden. Blomsten er klar!

Trin 5

Et par blade kan også bindes til en blomst. Hvert blad strikkes således: ring fire luftløkker og luk dem i en ring. Strik seks stangmasker i denne ring.

Trin 6

Sæt derefter tre luftløkker på, og forbind dem i en picot, dvs. strik en forbindelsesstolpe øverst på den sidste dobbelthækling. Strik derefter seks stangmasker igen og forbind den sidste stangmaske til den første.

Trin 7

Til fremstilling af blade er garn velegnet fra salat til mørkegrønt. Men farven på garnet til en blomst skal vælges ud fra hættens hovedfarve. For eksempel ser kombinationer af lilla med orange, blå med gul, rød med hvid meget interessant ud.

Anbefalede: