Hvordan Man Laver En Knust Glasmosaik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Knust Glasmosaik
Hvordan Man Laver En Knust Glasmosaik

Video: Hvordan Man Laver En Knust Glasmosaik

Video: Hvordan Man Laver En Knust Glasmosaik
Video: Skära glasmosaik - Cutting glass mosaic 2024, Kan
Anonim

Den knuste glasmosaik ser meget imponerende ud. Det giver dig mulighed for at oprette smukke bordplader, lysestager og mere. Der kræves ikke specielle færdigheder for at skabe en mosaik fra knust glas, du skal bare lære at kombinere farver perfekt og lægge det ønskede mønster ud af glasstykker.

Hvordan man laver en knust glasmosaik
Hvordan man laver en knust glasmosaik

Er det nødvendigt

  • - farvet glas
  • - handsker
  • - glasskærer
  • - specielle nippere
  • - en pose lavet af tykt polyethylen
  • - lim;
  • - fliser.

Instruktioner

Trin 1

Du skal beslutte om farveskemaet for farvet glasmosaik, tegne et mosaikskema. Det er ikke nødvendigt at skitsere omridset af glasstykkerne i mosaikken, det er meget vanskeligt at hugge glasset med stykker af den rigtige størrelse og form (du skal studere dette i lang tid).

Trin 2

Et lille stykke skal afskæres fra store plader af farvet glas. Det er dette stykke, der skal opdeles i små stykker.

Billede
Billede

Trin 3

Det er nødvendigt at hugge glasset i små stykker med en speciel tang. Glasset skal hugges med stærke handsker, det er bedre at lægge det i en pose, så små fragmenter ikke spreder sig rundt i lokalet.

Billede
Billede

Trin 4

Når glasset er hakket, skal du vælge de stykker, der passer bedst til form og størrelse til en bestemt del af mosaikken. Læg en prøve fra dem, og først derefter klæber du glasstykkerne på overfladen.

Trin 5

Du kan dekorere en simpel glasvase med hakkede mosaikker. Du får en smuk lysestage. Du kan lim stykker glas på en glasvase med en hvilken som helst universallim (det vigtigste er, at glasset er limet). Limen skal være gennemsigtig.

Billede
Billede

Trin 6

Afstanden mellem brillerne er fyldt med en to-komponent fliserør. Hvis mosaikken blev limet på glas, kan afstanden mellem stykkerne af farvet glas simpelthen males med akrylmaling.

Anbefalede: