Sådan Uploades Musik Til Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Musik Til Vkontakte
Sådan Uploades Musik Til Vkontakte

Video: Sådan Uploades Musik Til Vkontakte

Video: Sådan Uploades Musik Til Vkontakte
Video: BODIEV - Караван (2021) 2024, Kan
Anonim

Webstedet VKontakte har for nylig fungeret som en søgemaskine med et stort antal lydoptagelser. Ved hjælp af søgningen kan du finde en hvilken som helst sang, selvom du indtaster linjer fra sangen. Du kan også uafhængigt uploade enhver komposition, der vises på listen over dine lydoptagelser og vil være tilgængelig i den generelle søgning.

Sådan uploades musik til Vkontakte
Sådan uploades musik til Vkontakte

Er det nødvendigt

Internetadgang, tilstedeværelse af en side på VKontakte-webstedet, tilgængelighed af lydfiler til download

Instruktioner

Trin 1

Gå til din side på VKontakte-webstedet ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode fra din konto i de relevante felter. Til venstre for avataren (hovedbilledet på din side) skal du finde "Mine lydoptagelser" i listen over muligheder. Klik på denne mulighed med venstre museknap en gang. En side med en liste over alle dine kompositioner åbnes foran dig.

Trin 2

Øverst på siden på højre side finder du knappen Tilføj lydoptagelse, også angivet med et ikon med to noter. Klik på den en gang med venstre museknap. Derefter åbnes vinduet "Vælg lydoptagelse på din computer" øverst på siden. Klik på knappen "Vælg fil" i den. Efter denne handling vises et nyt vindue, hvor du kan se alle de filer, du har på din computer.

Trin 3

Vælg det ønskede spor, klik på det en gang med venstre museknap, og klik derefter på knappen "Gem" i nederste højre hjørne af vinduet. Derefter lukkes vinduet, og lydfilen indlæses. Om få sekunder vises det på din liste med det samme navn, som det var på din computer.

Trin 4

Du kan redigere filnavnet, hvis du vil. For at gøre dette skal du finde "Rediger" og klikke på den øverst på siden ved siden af betegnelsen på antallet af dine sange. Dette åbner en side med redigeringer, hvor alle dine kompositioner kan rettes. Vælg den, du har brug for, og klik lige under navnet på "Rediger" en gang med venstre museknap. Et lille vindue med to felter vises. Indtast kunstnerens navn i det første og navnet på sporet i det andet.

Trin 5

Eventuelt kan du tilføje tekster til sangen ved at klikke på "Avanceret". Når du har foretaget ændringer, skal du klikke på knappen "Rediger" i dette vindue. Om få sekunder vises kompositionen med den korrigerede titel på listen over dine lydoptagelser. Derefter kan du vende tilbage til din side.

Anbefalede: