Sådan Erstattes Citater I Tekst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Erstattes Citater I Tekst
Sådan Erstattes Citater I Tekst
Anonim

Citatmærker bruges til at betegne direkte tale; de bruges til at formalisere navnene på firmaer og nogle organisationer. I det første tilfælde kræver udskiftning af anførselstegn en permutation af sætningen og yderligere tegnsætning.

Sådan erstattes citater i tekst
Sådan erstattes citater i tekst

Instruktioner

Trin 1

Ordningen med en sætning med direkte tale i anførselstegn ser sådan ud: A: "P" - eller deromkring: "P" - a (A - forfatterens tekst, P - direkte tale). I det første tilfælde kræver fjernelse af anførselstegn en sådan permutation af sætningen for at få ordningen:

MEN:

- P.

Således bevares tyktarmen, og ordene i direkte tale overføres til næste afsnit (linje). Ordene indledes med en bindestreg. I stedet for en periode kan du sætte et udråbstegn, spørgsmålstegn, ellipsis. Direkte tale begynder med et stort bogstav.

Trin 2

I det andet tilfælde er den direkte tale og forfatterens ord skrevet i et afsnit. Tegnsætning ser sådan ud:

- P, - a.

Direkte tale begynder på en ny linje efterfulgt af en bindestreg. Et komma og et bindestreg adskilt af et mellemrum placeres efter direkte tale. Forfatterens tekst er skrevet med et lille brev. I stedet for et komma kan der være et udråbstegn, et spørgsmålstegn, en ellipse, men under ingen omstændigheder et punktum. Forfatterens tekst vil stadig blive skrevet med et lille bogstav.

Trin 3

I navnene på juridiske og andre organisationer, navnene på kunstværker og kreative fagforeninger, er citater ikke erstattet eller udeladt.

Anbefalede: